Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tekzen, Mecidiyeköy ve Sapanca’da!

Yapı market zinciri Tekzen, mağaza sayısını arttırıyor. Mimaroba ve Esenyurt’tan sonra 3. 'express' konseptli mağazasını Sapanca’ya açan Tekzen’in, 32’nci mağazası ise Mecidiyeköy-Ortaklar Caddesi’nde. Tekzen yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen her iki açılışta da çocuklar, palyaço, yüz boyama ve balon gösterileriyle, büyükler ise birbirinden

yapi.com.tr
Tekzen, Mecidiyeköy ve Sapanca’da!

Yapı market zinciri Tekzen, mağaza sayısını arttırıyor. Mimaroba ve Esenyurt’tan sonra 3. 'express' konseptli mağazasını Sapanca’ya açan Tekzen’in, 32’nci mağazası ise Mecidiyeköy-Ortaklar Caddesi’nde. Tekzen yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen her iki açılışta da çocuklar, palyaço, yüz boyama ve balon gösterileriyle, büyükler ise birbirinden renkli sürpriz hediyelerle keyifli saatler yaşadı.

Tekzen Mecidiyeköy mağaza açılışında konuşan Tekzen Genel Müdürü Ahmet Işıkgece, “Tekzen hedeflediği noktada büyümeye tam hız devam ediyor. ‘Her ilde Tekzen’ sloganıyla çıktığımız bu yolda, farklı konseptler ve ekonomik ürün kampanyalarıyla müşterilerimize alternatif yaşam alanları yaratmaya devam edeceğiz” dedi. Genel Müdür Işıkgece, “Tekzen toplamda Mecideköy ile 32. mağazaya ulaştı. İstanbul’da ise Mecidiyeköy ile 6. mağaza ile müşterilerine hizmet vereceğiz” diyerek, Tekzen’in Çengelköy ve Yalova’da açılacak mağazalarının da müjdesini verdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tekzen-mecidiyekoy-ve-sapancada_72453.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!