Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tekzen Şimdi de Çengelköy'de

Eylül ayı içinde Tekirdağ, Sapanca ve Mecidiyeköy’de açtığı mağazalarıyla 'Her ilde bir Tekzen' sloganındaki hedefine doğru ilerleyen Tekzen, 26 Eylül Cumartesi günü Çengelköy Maxi AVM’de gerçekleştirdiği açılışıyla İstanbul’da 7. mağazasına ulaştı. Tema’dan da iki gönüllünün stand açtığı açılışta, Tekzen müşterileri Tema hakkında daha fazla bilgi

yapi.com.tr
Tekzen Şimdi de Çengelköy'de

Eylül ayı içinde Tekirdağ, Sapanca ve Mecidiyeköy’de açtığı mağazalarıyla 'Her ilde bir Tekzen' sloganındaki hedefine doğru ilerleyen Tekzen, 26 Eylül Cumartesi günü Çengelköy Maxi AVM’de gerçekleştirdiği açılışıyla İstanbul’da 7. mağazasına ulaştı. Tema’dan da iki gönüllünün stand açtığı açılışta, Tekzen müşterileri Tema hakkında daha fazla bilgi sahibi oldular.

Açılışta konuşan Tekzen Genel Müdürü Ahmet Işıkgece, “Tekzen, hedeflediği noktada büyümeye tam hız devam ediyor. ‘Her ilde bir Tekzen’ sloganıyla çıktığımız bu yolda, farklı konseptler ve ekonomik ürün kampanyalarıyla müşterilerimize alternatif yaşam alanları yaratmaya devam edeceğiz” dedi. Tekzen Genel Müdürü Işıkgece, İstanbul’da Beylükdüzü ve İkitelli sonrasında Yalavo ve Ankara’da yeni açacakları mağazaların da müjdesini verdi.

Çengelköy Tekzen mağazasında mobilyadan bahçeye, elektrik- aydınlatmadan hırdavat-el aletlerine, beyaz eşyadan sıhhi tesisata, ev gereçlerinden inşaat ve hobby malzemelerine kadar geniş bir yelpazede ürüne ulaşılabiliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tekzen-simdi-de-cengelkoyde_73025.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!