Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tekzen'den Şube Atağı

TEKZEN, krize rağmen mağaza açmaya devam ediyor. ‘Her ilde bir Tekzen’ sloganıyla Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri olma iddiasında olan Tekzen, Türkiye genelinde 29’uncu, İstanbul’da ise 6’ncı mağazasını Silivri Maxi City AVM’de; 30’uncu mağazasını ise Süleyman Demirel Bulvarı’nda yer alan İYAŞ AVM’de açıyor.

yapi.com.tr
Tekzen'den Şube Atağı

TEKZEN, krize rağmen mağaza açmaya devam ediyor. ‘Her ilde bir Tekzen’ sloganıyla Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri olma iddiasında olan Tekzen, Türkiye genelinde 29’uncu, İstanbul’da ise 6’ncı mağazasını Silivri Maxi City AVM’de; 30’uncu mağazasını ise Isparta Süleyman Demirel Bulvarı’nda yer alan İYAŞ AVM’de açıyor. Silivri Maxi City AVM'deki Tekzen mağazası 19 Haziran Cuma günü saat 10.00’da kapılarını açarken, Isparta İYAŞ AVM'de hizmete girecek olan Tekzen mağazası ise 26 Haziran Cuma günü saat 10.00’da açılacak.

Maxi City AVM’de hizmet verecek olan Tekzen, Silivrililer’in ve civar ilçelerin bahçe malzemelerinden ev döşeme ve dekorasyonuna, elektrik-elektronik aletlerinden sıhhi tesisata, kamp gereçlerinden hobi malzemelerine kadar her şeyi bulabileceği bir alternatif yaratacak. ‘Zeminden çatıya eviniz için aradığınız her şey’ sloganıyla ürün portföyünü oluşturan Tekzen, Isparta’daki mağazasında yer alan 40 bin çeşit ürünüyle de müşterilerine keyifli bir yaşam alanı sunacak. İYAŞ AVM’de toplam 3 bin metrekarelik bir alanda hizmet verecek olan Tekzen, Ispartalılar’ın ve civar ilçelerin bahçe malzemelerinden ev döşeme ve dekorasyonuna, elektrik-elektronik aletlerinden sıhhi tesisata, kamp gereçlerinden hobi malzemelerine kadar her şeyi bulabileceği bir alternatif yaratacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tekzenden-sube-atagi_69868.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!