Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Teleset Mobilya'ya Yeni Genel Müdür

1959 yılında kurulan ve ülkemizin ilk modüler mobilya üreticisi olan Teleset Mobilya’nın Genel Müdürlüğü’ne iş dünyasının deneyimli yöneticilerinden Aykut Coşkan getirildi. Aykut Coşkan, Teleset’in bağlı olduğu Birlik Şirketler Grubu’nun Genel Müdürlüğü görevini de üstlenecek. Birlik Şirketler Grubu mobilya, inşaat ve turizm alanlarında faaliyet

yapi.com.tr
Teleset Mobilya'ya Yeni Genel Müdür

1959 yılında kurulan ve ülkemizin ilk modüler mobilya üreticisi olan Teleset Mobilya’nın Genel Müdürlüğü’ne iş dünyasının deneyimli yöneticilerinden Aykut Coşkan getirildi. Aykut Coşkan, Teleset’in bağlı olduğu Birlik Şirketler Grubu’nun Genel Müdürlüğü görevini de üstlenecek. Birlik Şirketler Grubu mobilya, inşaat ve turizm alanlarında faaliyet gösteriyor.

Yöneticilik kariyerine son yıllarda mobilya sektöründe devam eden Coşkan’ın uzmanlık alanları arasında satış, bayileşme, markanın yaygınlaştırılması, pazar taleplerinin oluşturulması çalışmaları yer alıyor. Aykut Coşkan, 30 yılı aşkın iş tecrübesiyle grubu Türkiye’nin büyük kuruluşları arasına sokmayı hedefliyor.

Aykut Coşkan

Ankara İktisat Yönetim Bilimleri Fakültesi mezunu Aykut Coşkan, kariyerine Koç Grubu bünyesindeki Aygaz’da başladı. Ardından Vestel, Pekel ve Merloni’de (Ariston-Indesit) Bölge Müdürlüğü ve Genel Müdür Yardımcılığı yaptı. Daha sonra İpek Mobilya’nın Genel Müdürlüğü’nü üstlendi. Coşkan, 2002 yılında Yataş A.Ş.’ye Türkiye Satış Direktörü olarak geçti. 2003 yılından itibaren Yataş Şirketler Grubu’nun Genel Müdürlüğü görevine getirildi. Buradaki son 3 yılında yönetim kurulu üyeliğini de yürüterek, birçok başarıya imza attı. Altı yıl süren bu görevlerinden 2009 yılı ekim ayında kendi isteği ile ayrılıp Ankara’da üretim faaliyetlerini sürdüren Lazzoni Mobilya’ya Genel Müdür oldu. Buradaki görevini bir yıl sürdüren Aykut Coşkan, 2010 yılı içerisinde yüzde 50’lik bir ciro artışı sağlayarak ayrıldı ve Mart ayı itibarıyla Birlik Şirketler Grubu’nun Genel Müdürlüğü görevini üstlendi.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/teleset-mobilyaya-yeni-genel-mudur_86418.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!