Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tepe Park Villaları'nda Kanallı Klima Sistemiyle daha Temiz Hava

Yuvataş İnşaat tarafından Kurtköy Akfırat bölgesinde yapımı devam eden Tepe Park Villaları, kanallı klima sistemi ile villa sahiplerinin yaşam alanlarının havasını daha sağlıklı kılıyor. Isıtma, soğutma ve iklimlendirmede yaşamı kolaylaştıran kanallı klima sistemi, sizin ve çocuklarınızın daha temiz bir hava solumasını sağlıyor.

yapi.com.tr
Tepe Park Villaları'nda Kanallı Klima Sistemiyle daha Temiz Hava

Yuvataş İnşaat tarafından Kurtköy Akfırat bölgesinde yapımı devam eden Tepe Park Villaları, kanallı klima sistemi ile villa sahiplerinin yaşam alanlarının havasını daha sağlıklı kılıyor. Isıtma, soğutma ve iklimlendirmede yaşamı kolaylaştıran Kanallı Klima Sistemi,  sizin ve çocuklarınızın daha temiz bir hava solumasını sağlıyor.

Kanallı klima sistemi, yaşam alanının havasını istenilen konfor şartlarına getirirken, taze hava alma imkanı bulunması nedeni ile daha sağlıklı bir ortam havası elde ediyor. Filtrasyon özellikleri sayesinde teneffüs edilen havayı kötü koku ve partiküllerden temizleyen Kanallı Klima Sistemi, evlere bahar havası getiriyor.

Tepe Park Villaları’nda kullanılan LG marka split tip kanallı klimalar ise ısıtma, soğutma ve iklimlendirmede taze hava alma imkanı dışında, havanın homojen olarak dağılmasını da sağlıyor.

Akıllı ev özellikleri, fonksiyonelliği ve her villaya düşen 1 dönüme yakın arsası ile dikkat çeken Tepe Park Villaları’nda 440 m2’lik Kehribar, 330 m2’lik Ametist ve 320 m² lik Safir villa seçenekleri bulunuyor. Tepe Park Villaları, tüketicilere sunduğu gerçek müstakil hayat avantajları ile Kurtköy Akfırat bölgesine farklı bir hava getiriyor. Eylül 2009’da teslim edilecek Tepe Park Villaları’nda, villa fiyatları büyüklüklerine göre 680.000 TL(KDV dahil 700.000 TL) ile 890.000 (KDV dahil 920.000 TL) TL arasında değişiyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tepe-park-villalarinda-kanalli-klima-sistemiyle-daha-temiz-hava_68497.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!