Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

TERASSU ile Üç Farklı Yaşam Alanı

Besken İnşaat tarafından gerçekleştirilen, su kadar özgür ve duru bir yaşam sunan Terassu Projesi, Bodrum Hebil Koyu’nda hayal ettiği yaşam alanına sahip olmak isteyenleri bekliyor. Terassu, 16.000 metrekare alanda deniz, kum ile yeşili buluşturan modern bir yaşam alanı… Terassu manzarasında deniz dokunabilecek kadar yakın, yeşil peyzaj ise

yapi.com.tr
TERASSU ile Üç Farklı Yaşam Alanı

Besken İnşaat tarafından gerçekleştirilen,  su kadar özgür ve duru bir yaşam sunan Terassu Projesi, Bodrum Hebil Koyu’nda hayal ettiği yaşam alanına sahip olmak isteyenleri bekliyor. Terassu, 16 bin metrekare alanda deniz, kum ile yeşili buluşturan modern bir yaşam alanı… Terassu manzarasında deniz dokunabilecek kadar yakın, yeşil peyzaj ise içinde keyifle yaşayabilmek için eşsiz. Terassu üç ayrı yaşam alanını bir araya getiriyor: Terassu Hotel, Terassu Havuz Evleri ve Terassu Bahçe Evleri.

Terassu Hotel, Ege denizinin mavisi ile bütünleşen odalarında, misafirlerine evlerindeki sıcaklığı yaşatıyor. Terassu Hotel, 2.500 metrekare özle sahili, deniz içi özel güneşlenme terası, sahildeki özel plaj ve cafesi, Spa-Spor ve Fitness bölümü ve özel otel hizmetleri ile konuklarına, özel ve unutulmaz bir tatil sunuyor. Misafirlerinin rahatı için her türlü detayın düşünüldüğü otelin tüm odalarında, her türlü konfor konukların hizmetine sunuluyor.

Beach cafe ve beach bar’ın bulunduğu otelde aynı zamanda İtalyan restoranı ve ünlü balık restoranı ‘Mey’ de bulunuyor. Terassu Hotel’in plajı ise Hebil Koyu’nun mükemmel kumsalı ve masmavi denizi ile konuklarını karşılıyor. Su sporları ve dalış imkanının da sunulduğu Terassu Hotel, misafirlerine unutamayacakları bir tatil yaşatacak.



Residance Konseptinde Evler

Terassu Havuz Evleri, 800 metrekarelik bir havuzun üzerinde adeta suyla bütünleşiyor. 7 adet Terassu Havuz Evlerinin havuz üzerine uzanan terasları suyun duruluğunu yaşam alanına taşıyor.

12 adet villadan oluşan Terassu Bahçe Evleri ise 300-350 metrekare arasında değişen bahçe büyüklükleri ve geniş terasları ile yeşille iç içe bir yaşam alanı sunuyor. Geniş manzarasıyla büyüleyen Terassu Bahçe’de evler özel bahçeleriyle çevrili…

Hepsi birer Residance olan Terassu Havuz ve Terassu Bahçe Evleri’nin sahipleri hotel’in housekeeping, oda servisi, fitness ve spa hizmetinden otel müşterileri gibi hizmet alabilecekler. Residance sakinlerinin otel otopark, güvenlik ve teknik hizmetinde de faydalanacağı projede yönetim otel idaresine bağlı, profesyonel bir ekibin elinde olacak. Tüm bu hizmetler ile residance sakinlerine konforlu ve lüks içinde bir tatil geçirmeleri sağlanıyor.

Besken İnşaat

Yüksek İnşaat Mühendisi Kemal Besken tarafından 1977 yılında kurulan Besken İnşaat endüstri fabrikaları, turistik otel ve tatil köyü inşaatlarındaki tecrübesini Bodrum’da gerçekleştirdiği butik projelerle birleştiriyor. Besken İnşaat, Besken Torba Evleri, Gündoğan Apartmanları ve Yalıkavak villaları gibi projelerle tanınıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/terassu-ile-uc-farkli-yasam-alani_61915.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!