Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

THY'nin Taşınma Maliyeti 650 Milyon Dolar

Atatürk Havalimanı, İstanbul 3. havalimanına taşınıyor. THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı, yeni havalimanına taşınmanın maliyetinin 650 milyon doları bulacağını söyledi

yapi.com.tr
THY'nin Taşınma Maliyeti 650 Milyon Dolar

2018'e umutla baktıklarını ifade eden Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, yeni havalimanına taşınmanın maliyetinin 650 milyon doları bulacağını ifade etti.

İlker Aycı bu maliyeti THY iş ortaklıkları üzerinden oluşturacağı şerefiye değerleri ile karşılayacaklarını söyledi. Hürriyet'te yer alan habere göre, İstanbul 3. havalimanında ‘free shop’ geliri üzerinden pay almak istediklerini ifade eden Aycı, "Büyük değer katıyoruz, bunun karşılığını almalıyız" dedi.

Tüm planlama hazır
Aycı, 3. havalimanı için tüm planlama ve stratejilerinin hazır olduğunu söyledi. Aycı, yeni havalimanı operasyonunda yüzde 100 randımanla çalışmaya başlamalarının 2-3 gün sürebileceğini belirtti. Aycı sözlerine şu şekilde devam etti; "Hayalimiz sadece yolcu taşıyarak bilet satarak para kazanmak değil. THY iş ortaklıkları üzerinden oluşturacağı şerefiye değerleri ile kuracağı ortaklıklarda alacağı şerefiye bedelleri ile kendi kendini finanse edecek matematiği oluşturacak güce sahip. Yeni bir havalimanına gidiyoruz, ölçeklerimiz büyüyor dolayısıyla da ortaklıklarımızı yeniden konuşmamız lazım. Orada yeni bir dünya ve ölçek var. Yer hizmetleri, yakıt, kargo ve yeme – içmede ortaklıklarımızı yeni boyuta taşıyoruz. Taşınmayı da öz kaynaklarımızla yapmıyoruz"

ETİKETLER: 3. havalimanı THY
http://www.yapi.com.tr/haberler/thynin-tasinma-maliyeti-650-milyon-dolar_163586.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!