Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

TOKİ 23 Bin Konut Satacak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), stoklarındaki 23 bin 127 konutu satışa sunuyor. TOKİ'den verilen bilgiye göre, değişik illerde uygulanan 101 konut projesinden 77'sinde açık satış yapılırken, alt ve orta gelir grubuna yönelik 24 projede talep toplanacak ve hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekilecek.

Hürriyet Gazetesi
TOKİ 23 Bin Konut Satacak


Toplu Konut İdaresi (TOKİ), stoklarındaki 23 bin 127 konutu satışa sunuyor. TOKİ'den verilen bilgiye göre, değişik illerde uygulanan 101 konut projesinden 77'sinde açık satış yapılırken, alt ve orta gelir grubuna yönelik 24 projede talep toplanacak ve hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekilecek. Açık satışa çıkarılan konutlar arasında, önceki aylarda satışa çıkarılan konut projelerinden kalan konutların yanında, yeni konut projeleri de bulunuyor.

Bursa İnegöl'de orta gelir grubuna yönelik yaptırılan 470, alt gelir grubuna yönelik yaptırılan 176, Orhangazi'de yaptırılan 215 konut, Erzurum'da orta gelir grubuna yönelik yaptırılan 312, alt gelir grubuna yönelik yaptırılan 504 konut için talep toplanmaya 26 Mayıs'ta başlanacak. Edirne İpsala'da alt gelir grubuna yaptırılan 54 konut için talep toplanmaya ise 9 Mayıs Cuma günü başlanıyor.

Alt gelir grubuna yönelik İstanbul Tuzla-3. etapta bin 112 konut, İzmir Buca'daki 714, İzmir-Çiğli'deki 266 konut ve Eskişehir-Vadişehir projesindeki 464 sosyal konut için de 26 Mayıs'tan itibaren talep toplanacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/toki-23-bin-konut-satacak_61395.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!