Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

TOKİ, 5 Bin 885 Konutu 'Açıktan' Satışa Çıkardı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Türkiye genelinde 48 projedeki 5 bin 885 konutu "açıktan satış" yöntemiyle satmak için kampanya başlattı. 21 Ağustos'ta başlayan başvurular ekimde bitecek.

Milliyet Gazetesi
1


b>Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Türkiye genelinde 48 projedeki 5 bin 885 konutu "açıktan satış" yöntemiyle satmak için kampanya başlattı. 21 Ağustos'ta başlayan başvurular ekimde bitecek. Satışlardan 250 milyon YTL gelir hedefleyen TOKİ'nin kampanyasında konutların önemli bir kısmı kurasız, ön şartsız ve başvuru önceliğine göre satılacak.

Kuralı satışlarda ise satışa sunulan konutun sayısından daha az başvuru olduğu takdirde, başvuru sırasına göre konut seçimi yapılacak.

Başvurular Ziraat veya Halkbankası'na yapılabilecek. Konutların fiyatı 29 bin YTL ile 106 bin YTL arasında değişiyor. Peşinat dışında kalan kısma 96 ile 240 ay arasında değişen taksitlerle vade yapılıyor.

TOKİ'nin açıktan satış yöntemiyle kampanya ile sattığı konutlar şu kentlerde: Adıyaman, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Batman, Bitlis, Bursa, Çankırı, Elazığ, Erzincan, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Iğdır, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kırıkkale, Konya, Malatya, Mardin, Niğde, Ordu, Sivas, Tekirdağ, Krabzon, Uşak ve Yozgat.

Ataşehir'in üçüzlerine bir üçüz daha ekleniyor
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul Üsküdar Burhaniye, Ataşehir ve Silivri'deki 5 arsasını, arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı yöntemiyle ihaleye çıkardı.

Ataşehir'in Batı bölgesinde inşaatı devam eden 6 bin konutluk, "Ataşehir'in üçüzleri" olarak bilinen Kentplus, Uphillcourt ve My World'ün benzeri üç yeni proje daha inşa edilecek. İhaleler, Emlak Konut GYO'nun Ataşehir'deki merkezinde 15 Eylül ve 18 Eylül'de gerçekleştirilecek. Toplam satış bedeli 2 milyar YTL civarında olan projelerden 600 ile 800 milyon YTL arasında gelir elde edilmesi bekleniyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/toki-5-bin-885-konutu-aciktan-satisa-cikardi_47898.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • uşak ilindeki açıktan satış konut listesini gönderir misiniz? koksaloral08@hotmail.com YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!