Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

TOKİ, Karadeniz'e Lüks Otel İnşaatında Israrlı

Ordu ve Sinop'ta arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı modeli ile 3 yıldızlı otel yapılması için geçen yıl açılan ihaleleri yatırımcıların ilgi göstermemesi nedeniyle iptal eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ), aynı amaçla yeniden ihaleye çıktı.

Yeni Şafak Gazetesi



aradeniz'deki turizm potansiyelinin değerlendirilmesi, bölgeye turizm yatırımcısı çekilmesi amacıyla, Ordu ve Sinop'ta arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı modeli ile 3 yıldızlı otel yapılması için geçen yıl açılan ihaleleri yatırımcıların ilgi göstermemesi nedeniyle iptal eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ), aynı amaçla yeniden ihaleye çıktı. İhale için teklifler, 25 Şubat'ta saat 14,00'te idarede alınacak.

İhale, yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere açık olacak ancak uluslararası ihale olarak nitelendirilmeyecek. İhale evraklarını, TOKİ'den, 500 YTL bedel ile alabilecek olan istekliler, ihale konusu işle ilgili sorularını, 18 Şubat'a kadar yazılı olarak idareye iletebilecek. Teklifler 25 Şubat günü saat 14.00'den itibaren istekliler huzurunda açılacak ve şartlı teklif kabul edilmeyecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/toki-karadenize-luks-otel-insaatinda-israrli_59330.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!