Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

TOKİ'den 912 Yoksul Konutu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İhalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul Kayabaşı'na 912 adet yoksul konutu ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatını yaptırmak üzere ihale açtı. Tünel kalıp sistemi ile 912 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemi ile 1 adet büfe inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesi yaptırılacak.

yapi.com.tr / AA
TOKİ'den 912 Yoksul Konutu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İhalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul Kayabaşı'na 912 adet yoksul konutu ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatını yaptırmak üzere ihale açtı. Tünel kalıp sistemi ile 912 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemi ile 1 adet büfe inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesi yaptırılacak. Yer tesliminden itibaren 730 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 13 Ekim 2010 tarihinde saat 14.00'te TOKİ'de ''açık ihale usulü'' ile gerçekleştirilecek.
    
İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olacak. Ancak ihalede yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak. Firmalar ihaleye ait şartnameyi bedeli mukabili TOKİ'den satın alabilecekler. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar, teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tokiden-912-yoksul-konutu-ile-altyapi-ve-cevre-duzenlemesi-ihalesi_82499.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!