Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

TOKİ'den Konut Satışı İçin İlk Profesyonel Görev RE/MAX'e

Toplu Konut İdaresi'nce TEM Otoyolu'nun yanı başında gerçekleştirilen İstanbul Halkalı Atakent Konutları, Avrupa'nın modern kentlerini aratmayan özelliklere sahip bulunuyor. 1 milyon metrekare kent parkına sahip bir bölgede gerçekleştirilen projede, RE/MAX Armoni tarafından satışı gerçekleştirilen 100 daire, çok katlı bloklarda 3+1 ve 4+1

yapi.com.tr
TOKİ'den Konut Satışı İçin İlk Profesyonel Görev RE/MAX'e

Toplu Konut İdaresi’nce TEM Otoyolu’nun yanı başında gerçekleştirilen İstanbul Halkalı Atakent Konutları, Avrupa’nın modern kentlerini aratmayan özelliklere sahip bulunuyor. 1 milyon metrekare kent parkına sahip bir bölgede gerçekleştirilen projede, RE/MAX Armoni tarafından satışı gerçekleştirilen 100 daire, çok katlı bloklarda 3+1 ve 4+1 seçeneklerinden oluşuyor. 3+1 dairelerin 150 metrekare, 4+1 dairelerin ise 192 metrekare büyüklüğünde olduğu proje, Eylül ayında tamamlandı.

RE/MAX Armoni tarafından yüzde 30 peşin indirimi avantajı ile satışa sunulan daireler, 120 aya kadar varan "kira öder gibi taksitlerle" satın alınabiliyor. Dairelerin satış fiyatlarında da, vadeye göre 170 bin YTL ile 210 bin YTL arasında değişen, her bütçeye uygun seçenekler yer alıyor. Alışveriş merkezlerinden, açık ve kapalı spor alanlarına kadar birçok sosyal donatı alanına sahip bulunan ve peyzajı tamamlanan projede, RE/MAX Armoni’nin pazarlama görevini üstlendiği 100 dairenin satışını çok kısa sürede tamamlayacağı öngörülüyor.

Antalya Çıplak Konutları’nda daireler 85 bin YTL’den başlıyor

RE/MAX Armoni Ofisi’nin satışında görev aldığı TOKİ’ye ait ikinci proje olan Antalya Çıplak Konutları’nda ise daire fiyatları 85 bin YTL’den başlıyor. Yine peşinde yüzde 30 indirim ve 120 aya varan vade avantajı ile RE/MAX Armoni tarafından satışa sunulan 47 daire, 146 metrekare büyüklüğünde ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

30 kişilik profesyonel bir gayrimenkul danışmanı kadrosu ile Türkiye’de ilk kez TOKİ’ye ait projelerin satışında görev alma başarısı gösteren RE/MAX Armoni Ofisi’nin İstanbul Sahrayıcedit’teki merkezine, daire satışlarıyla ilgili daha detaylı bilgi almak için 0216 368 15 75 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tokiden-konut-satisi-icin-ilk-profesyonel-gorev-re-maxe_64279.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!