Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Toshiba Led Outdoor Bulkhead

TOSHIBA'dan E-Core LED

Japonya’ nın en büyük aydınlatma ürünleri üreticisi ve önde gelen eko şirketlerinden TOSHIBA, İstanbulLight Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı.

yapi.com.tr
TOSHIBA'dan E-Core LED

Japonya’ nın en büyük aydınlatma ürünleri üreticisi ve önde gelen eko şirketlerinden TOSHIBA,
İstanbulLight Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı. Aydınlatma alanındaki 120 yıllık tecrübelerinin ve LED çip üretiminde dünyanın en büyük firmalarından biri olmalarının en önemli avantajları olduğunu vurgulayan TOSHIBA Aydınlatma Sistemleri Bölüm Müdürü Serkan Özkök, "LED teknolojisinin genel avantajlarının yanı sıra TOSHIBA LED lambalar ve armatürler standart hale getirilmiş ürünler oldukları için, rahatlıkla hâlihazırda kullanılan sistemlerin yerine monte edilebilir. Ürünlerimizin kalitesi ve montaj/kullanım kolaylığı, bugüne kadar kullanan herkes tarafından beğeni topladı" dedi.

Klasik akkor ampul üretimine 2010'da son verdi

TOSHIBA, 120 yıldır sürdürdüğü klasik akkor ampul üretimini Mart 2010’da sona erdirdi. Ekonomik bir aydınlatmadan çok daha fazlasını sunma iddiasını taşıyan TOSHIBA LED Lambalar, hem çevreyi korumayı hem de aydınlatma giderlerini azaltmayı vaadediyor. Aynı zamanda ışığın yaşamı zenginleştiren ve keyifli ortamlar yaratan bir duygusal gücü olduğuna inanan TOSHIBA, bu anlayışı 'akari' ile tanımlıyor. Japonca bir konsept olan akari, aydınlatmanın algılarımıza ve duygularımıza nüfuz eden bir gücü olduğunu söylüyor.
 
TOSHIBA LED lambalar, civa içermiyor ve tamamına yakını geri dönüştürülebiliyor. 40 bin saate varan kullanım ömrüne sahip olan lambalar, akkor lambalara göre yüzde 80’e varan, kompakt floresan lambalara göre ise yüzde 50’ye varan oranlarda enerji tasarrufu sağlıyor. Çok az ısı oluşumu olan LED lambalar, akkor lambalara göre yüzde 80’e varan oranda daha az CO2 salımına neden oluyor. Akkor lambalarla aynı formda olan LED lambalar, özel yapısı sayesinde kırılmaya karşı da dayanıklı.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/toshibadan-e-core-led_86967.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!