Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Townhouse Villa Dönemi

İhlas Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), dev projelere imza atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sermayesini yüzde 50 bedelsiz, yüzde 150 be

Türkiye



b>İhlas Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), dev projelere imza atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sermayesini yüzde 50 bedelsiz, yüzde 150 bedelli olmak suretiyle 8.8 trilyondan 26.4 trilyon liraya çıkaran İhlas GYO, İstanbul Çekmeköy’de 26 dönümlük arsa üzerine 21 adet villa yapacak.

Kârımızı artttıracağız

İhlas GYO adına açıklamalarda bulunan Finans Yönetmeni Ahmet Alga, şirketin 2002 yılını 1.29 trilyon kârla kapattığını, gelecek yıllarda da iyi kârlılık ve borsa perfonmansı sunarak yatırımcıların yüzünü güldürmeye devam etmek istediklerini söyledi.
İhlas GYO Yönetim Kurulu’nun şirketin sermayesinin 26.4 trilyon liraya yükseltilmesine karar verdiğini açıklayan Alga, sermaye artırımından elde edilecek gelirle, Çekmeköy’deki villa projesinin inşatına başlayacaklarını ve yeni projelere hız vereceklerini belirtti.

‘Townhouse’ yapılar

Alga, “Döviz fiyatlarındaki düşüşle birlikte gayrimenkul sektöründe dip noktaya varan fiyatlar yavaş yavaş bir toparlanma sürecine girdi. Biz de bu nedenle canlanan piyasada zamanında yatırım yaparak, oluşacak kârlı yatırım fırsatlarından yatırımcılara fayda sağlamak istiyoruz” diye konuştu.
İhlas GYO’nun 2003 ve 2004 yıllarında portföyünde daha ziyade depreme dayanıklı yapılar olacağını da sözlerine ekleyen Ahmet Alga, şöyle konuştu: “
“Deprem gerçeğini göz önüne alarak ‘townhouse’ tarzında tek, ikiz ve sıra evlerden oluşan az katlı konut projelerine hız vermek istiyoruz. Çekmeköy Projesi ile başlanan konut yatırımları, başka kârlı projelerle de devam edecektir” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/townhouse-villa-donemi_4485.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!