Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Trafolar Tuval Oluyor

Balıkesir'de Karesi ilçesinin modern bir şehir kimliği kazanması adına Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Karesi Belediyesi işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenen trafo renklendirme yarışmasının ikincisi de sonuçlandı.

yapi.com.tr
Trafolar Tuval Oluyor

DHA'nın haberine göre, Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile yapılan protokolle öğrenciler, Karesi'deki elektrik trafolarını kirli ve çirkin görüntüsünden kurtarıyor.

  • Trafolar Tuval Oluyor
  • Trafolar Tuval Oluyor
  • Trafolar Tuval Oluyor

Bu yıl mayıs ayında düzenlenen 'Trafolar tuval oluyor' yarışmasının ikincisi de tamamlandı. Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri, 10 gün boyunca ilçedeki 10 trafoya doğa, yel değirmeni, saat kulesi gibi birbirinden farklı sanatsal çalışmaları çizdi.Karesi Belediyesi Başkan Yardımcısı Yusuf Hocaoğlu, Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çimen, öğretim görevlilerinin de aralarında bulunduğu jüri üyeleri trafoları tek tek gezerek değerlendirme yaptı. Değerlendirme sonucunda; birincilik ödülünü Emre Geçer ile Kübra Akburak kazandı. Zeynep Ünal ile Fatma Bişirici ikinci, Esma Bayduman ile Veli Berkay Eliş üçüncü oldu. Jüri özel ödülüne Gürkan Güneş ile Melih Altıntaş değer bulundu. Diğer yarışmacılara da jüri teşvik ödülü verildi. Öğrenciler ödüllerini önümüzdeki günlerde yapılacak olan törende alacaklar. Yarışma kapsamında boyanan trafolar; Adnan Menderes Mahallesi 135. Cadde, Atatürk Mahallesi Zühtü Özkardaşlar Caddesi, Bandırma Caddesi Toplu Taşıma Merkezi yanı, Kuvayi Milliye Mahallesi Hatipler Camii karşısı, Kuvayi Milliye Mahallesi Askerlik Şubesi karşısı, Maltepe Mahallesi Gülin Sokak, Paşaalanı Mahallesi 194. Sokak, Paşaalanı Mahallesi 249. Sokak, Toygar Mahallesi 267. Sokak, Dumlupınar Mahallesi Ali Hikmet Paşa Caddesi üzerinde bulunuyor.  

http://www.yapi.com.tr/haberler/trafolar-tuval-oluyor_152957.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!