Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Trump da Türklere Emlak Satmaya Geliyor

JNR Fuarcılık tarafından 21-22 Nisan günlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan "A Plus" konut fuarına ABD’nin emlak devleri Trump Hollywood, Saint Regis Bal Harbour ve Vicedoy Icon Bricell da Debba distribütörlüğünde katılıyor.

Hürriyet Gazetesi



mlak sektöründeki canlılık, dünya devlerinin de gözlerini Türkiye’ye çevirdi. JNR Fuarcılık tarafından 21-22 Nisan günlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan "A Plus" konut fuarına ABD’nin emlak devleri Trump Hollywood, Saint Regis Bal Harbour ve Vicedoy Icon Bricell da Debba distribütörlüğünde katılıyor.

Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın da desteği altındaki fuar Hilton Convention ve Exibition Center’da yapılacak. JNR Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Elif Keleş, ABD’nin yanı sıra İngiltere, Almanya ve İskandinav ülkelerinden önemli alıcıların İstanbul’a geleceğini söyledi. Keleş yaptığı açıklamada yabancıların bugün itibarıyla Antalya, İzmir ve Muğla’da 41.362 adet mülk satın aldığına işaret ederek şunları söyledi:

"Yabancılara satılan mülklerde Antalya Alman, Hollanda, İrlanda ve Norveçliler ile 14.124 adet ile başı çekiyor. İngilizler’in gözdesi ise Muğla oldu. Özellikle Muscan İnşaat Şirketi’nin Bodrum ve Beylikdüzü’ndeki Palmiye konaklarıyla yaptığı kaliteli konut üretimleriyle yabancı alıcıları buralara yöneltmeyi başarıp ciddi sayıda satışlar gerçekleştirdi."

İstanbul gerçeği
İstanbul’un uluslararası alanda bir "marka şehir" olduğu gerçeğinin yabancı alıcılar açısından büyük önem taşıdığını sözlerine ekleyen Elif Keleş "Fuara katılacak firmalarda gördük ki, sadece konut değil, aynı zamanda bir yaşam tarzı sunan projeler ön plana çıkıyor. Günümüzde insanların büyük sitelerdeki konutla birlikte sosyal olanakların getirdiği katma değeri de satın alma düşüncesi de ağırlık kazanıyor. İşte 21-22 Nisan’daki fuarda yabancılar açısından konut sahibi olmanın giderek büyük önem kazandığı İstanbul için bu tür projeler yer alacak" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/trump-da-turklere-emlak-satmaya-geliyor_52960.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!