Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Trump Towers Şişli'nin Sakinleri Evlerini Gezdi

İstanbul'da birçok rezidans projesinin yürütüldüğünü, farklılık yaratılmadığı taktirde mücadele etmenin çok zor olacağını ifade eden D Yapı Genel Müdürü İlder Tokcan, “Rezidans dairelerini planlama konusunda bambaşka bir boyuta taşıdık. 1+1 dairelerde bile 100 metrekarenin üzerine çıkan kullanım alanı sağlıyoruz. Bundan sonra gelecek Trump hizmet

Radikal Gazetesi
Trump Towers Şişli'nin Sakinleri Evlerini Gezdi

Dünya gayrimenkul devi Donald Trump’ın Avrupa’da gerçekleştirdiği ilk projesi, Trump Towers İstanbul- Şişli'de rezidans sahipleri, örnek daireleri ve değişik amaçlı kullanımları için özel tasarlanmış Lounge'u inceleme fırsatı buldu. İstanbul'da birçok rezidans projesinin yürütüldüğünü, farklılık yaratılmadığı taktirde mücadele etmenin çok zor olacağını ifade eden D Yapı Genel Müdürü İlder Tokcan, “Rezidans dairelerini planlama konusunda bambaşka bir boyuta taşıdık. 1+1 dairelerde bile 100 metrekarenin üzerine çıkan kullanım alanı sağlıyoruz. Bundan sonra gelecek Trump hizmet kalitesi var ki bunda çok iddialıyız” dedi.

Komşular bir araya geldi

Proje Mimarı Brigitte Weber ve ekibinin rezidans kulesinin dördüncü katında sadece rezidans sahiplerinin kullanımı için özel olarak tasarladığı ‘lounge’ ve 3 farklı tarzda iç mimari uygulaması yapılmış örnek dairelerin tanıtımı için bir kokteyl düzenlendi. Kokteyle davet edilen ev sahipleri, Trump Towers İstanbul Pazarlama Grubu yetkilileri eşliğinde örnek daireleri gezdi. Daha sonra 600 metrekarelik ‘Lounge’da bir araya gelen ev sahipleri, müstakbel komşularıyla tanışma ve sohbet etme imkanı buldu.

260 bin metrekare inşaat alanı davetlilerle yakından ilgilenen D Yapı Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Müdürü İlder Tokcan, Trump Towers İstanbul-Şişli projesine yaklaşık 1 yıl önce başladıklarını hatırlatarak, “Çalışmalar 260 bin metrekare inşaat alanında sürdürülüyor. Kaba inşaat bitmiş durumda. Cephelerin montajı da devam ediyor. Böyle yoğun haraketliliğin göbeğinde böyle bir inşaatın bu noktaya getirilmesi ciddi bir başarıdır” dedi.

Ramazan ayından sonra resmi satış başlıyor

Trump kalitesinin dünyaca kabul edilmiş bir standart olduğunu belirten Tokcan, şunları söyledi:

“Trump’ın bize verdiği know-how'la örnek dairelerde görüldüğü gibi rezidansı bambaşka bir boyuta, bambaşka bir standarda taşıdık. Bugünkü piyasa şartlarında bir sürü rezidans projesi hayata geçiriliyor. Bunlar içinde bir farklılık meydana getiremezseniz, mücadele etmeniz çok zor olur. Kullanılan malzemenin kalitesi, işçilik, planlama ve projelerdeki farklılıklarla bunu ortaya koyuyoruz. Daire planlamalarımız, standart 1+1 dairelerde bile 100 metrekarenin üzerine çıkan bir kullanım alanı sağlıyor. Tabi bir de en önemlisi bundan sonra gelecek olan Trump hizmet kalitesi var ki bunda çok iddialıyız. Daire fiyatları konusunda büyüklüğüne, manzarasına, yüksekliğine ve özelliklerine göre değişen rakamlar sözkonusu olsa da metrekaresi için ortalama 6 bin 200 dolar olması düşünülüyor. Henüz resmi satışa çıkmadık. Ancak 71 dairemizin alıcısı hazır. Ramazandan sonra yeni bir lansman yaparak resmi satışlara çıkmayı planlıyoruz.”

60 aya kadar sıfır faiz

Trump Towers İstanbul-Şişli’nin 37 katlı 144 metre yüksekliğindeki rezidans kulesinde büyüklükleri 102 ile 650 metrekare arasında değişen 206 rezidans yer alıyor. Yüksek inşaat standartlarıyla hayata geçirilen projede, 40 bin 936 metrekarelik alana yayılacak 5 katlı alışveriş merkezi kompleksinde 185 mağaza bulunacak.
Kaba inşaatı tamamlaman ve dış cephe kaplamaları yapılan rezidans bloğunda dairelerin 2010 sonunda teslim edilmesi hedefleniyor. Daireler, Trump Towers İstanbul Pazarlama Grubu’nun kendi geliştirdiği kredilendirme yöntemleriyle 60 aya kadar sıfır faizli taksitlerle satın alınabilecek.

Lounge'da yok yok

Örnek dairelerin tanıtımı için düzenlenen kokteyle de mekan olan rezidans kulesinin 4’ncü katındaki ‘lounge’ çok fonksiyonlu tasarımıyla ev sahiplerinin değişik amaçlı kullanımlarına hizmet verecek. Şömineli oturma odası, barı, kütüphanesi, ofis ortamında ihtiyaç duyabilecekleri her türlü konforu içeren business center’ı, toplantı odaları ve çocuk oyun alanıyla ev sahipleri isterlerse zamanını burada geçirecek ya da misafirlerini ağırlayabilecek.
Rezidans bloğunda ev sahiplerine, bilet bulmaktan, rezervasyon yaptırmaya kadar her türlü ihtiyacını karşılamaya yönelik concierge servisi, 24 saat hizmet veren özel hizmet ve kapı görevlisi, resepsiyon, valet parking, teknik servis ve ev işi hizmeti gibi birçok hizmet sunulacak.
Öte yandan inşaatı sürdürülen ofis kulesinde ise büyüklükleri 60 ila 2 bin metrekare arasında değişen 100 ofis oluşturulacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/trump-towers-sislinin-sakinleri-evlerini-gezdi_70920.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!