Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu’ndan Adalet Nöbeti’ne Destek

TMMOB ve bağlı odalarının Gezi davasında verilen cezalara karşı başlattığı Adalet Nöbeti’ni, Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ve 10 Ekim Derneği, ziyaret ederek destek oldu.

yapi.com.tr
Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu’ndan Adalet Nöbeti’ne Destek

TMMOB ve bağlı odalarının Gezi davasında hukuk katline karşı başlattığı Adalet Nöbeti’ne destek ve katılım çoğalarak büyüyor. Adalet Nöbetini 13. günde Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ve 10 Ekim Derneği, ziyaret ederek destek oldu.

Maçoğlu, Gezi davasında tutuklu Mücella Yapıcı, Tayfun Kahraman ve Can Atalay’a dayanışma mesajlarının yer aldığı Gezi defterine, “Taksimdeki direniş hepimizin içindeki direniştir. Dostlarımız yalnız değil, bu karanlık aydınlıkla sonuçlanacak Gezi kazandı. Biz kazanacağız.” yazdı.

Adalet Nöbeti’ne destek verenleri, 13 günde de ev sahibi TMMOB meslek odaları temsilcileri karşılamaya devam etti. Adalet Nöbeti’ne destek verenleri ve katılımcıları Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Mimarlar Odası Ankara Şube Başkan Yardımcısı Ali Atakan, Mimarlar Odası Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyesi Muteber Osmanpaşaoğlu, Mimarlar Odası Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Erdil Bölükbaşı, Şehir Plancıları Odası Genel Sekreteri Ayhan Erdoğan, Şehir Plancıları Odası Ankara Şube Sekreteri Ömer Dursunüstün ve Hasan Akyüz karşıladı.

Adalet Nöbeti’ne destek devam ediyor
Meslek odaları, “Arkadaşlarımız serbest kalana kadar Adalet Nöbeti’ne devam edeceğiz” diyerek,  mücadeleyi sürdüreceklerini bir kez daha vurguladı.

Öte yandan, Mimarlar Odası önünde asılan mesaj panosunda Gezi davasında tutuklu Mücella Yapıcı, Tayfun Kahraman ve Can Atalay’a dayanışma mesajları yazılmaya devam ediyor. Panoda, “Hukuksuz yargılama kabul edilemez, “Gezi hepimizin”, “Gezi yargılanamaz”, “Güneşli günler çok yakın”, “Umut hep bizimle”, “Umutla barışla ve sevgiyle güzel günlerde buluşacağız”, “Mücella Yapıcı yalnız değildir”, “Tayfun Kahraman Onurumuzdur”, “Geziye selam mücadeleye devam” mesajları yer alıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tunceli-belediye-baskani-macoglundan-adalet-nobetine-destek_190558.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!