Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tünelde Işık Göründü

İzmir Metrosu'nun Üçyol-Üçkuyular hattındaki tünel kazılarının tamamlanmasına 296 metre kaldığı bildirildi. Hatta Üçyol'dan İzmirspor, Hatay, Göztepe ve Poligon istasyonuna kadar olan 3 bin 343 metre uzunluğundaki bölüm kazıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 11.5 kilometrelik raylı sistem ağını 100

Cumhuriyet EGE
Tünelde Işık Göründü

İzmir Metrosu'nun Üçyol-Üçkuyular hattındaki tünel kazılarının tamamlanmasına 296 metre kaldığı bildirildi. Hatta Üçyol'dan İzmirspor, Hatay, Göztepe ve Poligon istasyonuna kadar olan 3 bin 343 metre uzunluğundaki bölüm kazıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 11.5 kilometrelik raylı sistem ağını 100 kilometreye ulaştırma hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Üçyol- Üçkuyular metro hattının tünel kazılarında dördüncü büyük buluşmayı da gerçekleştirdi.

Üçyol - Fahrettin Altay Meydanı arasında devam eden tünel çalışmalarında dördüncü buluşma Hasan Tahsin Parkı’nın yaklaşık 40 metre altında, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da katıldığı törenle gerçekleşti. En önemli birleşmelerden birinin gerçekleştirildiğini söyleyen Aziz Kocaoğlu, Üçyol’dan Poligon İstasyonu’na kadar olan tünel kazılarının bittiğini belirtti. Kocaoğlu, “Geriye Poligon İstasyonu’ndan sonra yaklaşık 200 metre civarında bir kısım kaldı. O birleşmeyi de aştığımız zaman işin en zor bölümü bitmiş olacak. İzmir’in en zor coğrafyasını geçiyoruz. Bundan sonra İzmir Metrosu’nun başka istikametlere ulaşması çok daha kolay olacak. Umarım inşallah buradan trenle geçeğimiz günleri de hep beraber yaşarız” diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tunelde-isik-gorundu_62801.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!