Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Turizm Danışma Ofisleri Yenilendi

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı, ‘Turizm Danışma Ofisleri Renovasyon’ projesini tamamladı. Proje kapsamında 2010 yılı içerisinde Atatürk Havalimanı, Karaköy ve Sultanahmet’te bulunan Turizm Danışma Ofisleri’nin renovasyonları tamamlanmış, Sabiha Gökçen Havalimanı ve Taksim ofisleri ise yeni açılmıştı. Son olarak Sirkeci Turizm Danışma

yapi.com.tr
Turizm Danışma Ofisleri Yenilendi

stanbul’da bulunan ve ülkemizin yurtiçinde ve yurtdışında tanıtılması açısından büyük önem arz eden yerli ve yabancı turistlere enformasyon hizmeti vermekte olan Turizm Danışma Büroları, gelecek yerli ve yabancı konuklara daha iyi hizmet verilebilmesi, ziyaretçilerin İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinliklerine yönlendirilebilmeleri, kentimizin ve ülkemizin tanıtılması amaçlarıyla İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı tarafından yenilendi.

Yeni hizmete açılan Sirkeci Turizm Danışma Ofisi, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı ve İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü ve İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Yürütme Kurulu Başkan Vekili Ahmet Emre Bilgili’nin katılımıyla, 31 Aralık Cuma günü düzenlenen açılışla tanıtıldı.

Turizm Danışma Ofis’lerinin yenilenme ihtiyacına dikkatleri çeken İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü ve İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Yürütme Kurulu Başkan Vekili Ahmet Emre Bilgili, “Eylül ayından bu yana çalışmaya başlayan ofise günde ortalama 250 kişi başvuruyor. Avrupa’nın son durağı olma özelliğini taşıyan Sirkeci Garı’nda bulunan bu ofisimizin yerli ve yabancı turistler tarafından sıklıkla ziyaret edildiğini görüyoruz. Ayrıca daha önce Gar’ın içinde bulunan ofisimizin Gar’ın Sirkeci Meydanı’na bakan bölümünde hizmete açılması ofise olan ilgi ve talebi de artırdı. Artık daha fazla kişiye, daha etkin bir hizmet verebiliyoruz” dedi.

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Turizm ve Tanıtma Direktörlüğü’nün ‘İstanbul’a ilişkin algıları güçlendirmek ve zenginleştirmek’ hedefi çerçevesinde Atatürk Havalimanı, Taksim, Karaköy, Sirkeci, Sultanahmet ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bulunan Turizm Danışma Büroları’nın iyi hizmet verebilmesi için genel görünüm, fiziksel tasarım ve teknik donanımlarının yenilenmesi ile gerekli düzenlemeler yapıldı.

Fiziksel düzenlemeler kapsamında yeni dolaplar imal edildiği, fax-fotokopi makineleri, klima vb. alındığı, tabelalar, zeminler yenilendiği ve duvarların boyandığı Turizm Danışma Ofislerinde verilen enformasyon hizmetinin etkinliğinin artırılması amacıyla teknolojileri yenilendi, yeni bilgisayarlar ve info kiosklar yerleştirildi. Ofislerdeki duvarlara İstanbul 2010 tanıtım posterleri asılan bürolarda hem İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın hem de Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın tanıtım broşürleri, haritaları ve materyalleri dağıtılıyor. Bu ofislerde Bakanlık enformasyon görevlilerinin yanı sıra kendilerine 2010 etkinlikleri hakkında eğitim verilmiş olan İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı görevlileri de çalıştı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/turizm-danisma-ofisleri-yenilendi_84895.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!