Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Turizm Yollarına Trilyonluk Kaynak

Toplam 10 yataklı lüks otellerin bulunduğu Antalya'nın Kundu bölgesi nihayet yola kavuşuyor. Başbakan Erdoğan, bölgede yapılacak yollar için 8 tril

Akşam



b>Toplam 10 yataklı lüks otellerin bulunduğu Antalya'nın Kundu bölgesi nihayet yola kavuşuyor. Başbakan Erdoğan, bölgede yapılacak yollar için 8 trilyon liralık kaynak aktarılmasını sağladı.

Antalya'da 5 yıldızlı lüks otellerin bulunduğu Kundu bölgesi şimdiye kadar ulaşımın sağlandığı köy yollarından kurtulup, kendisine yakışır yollara kavuşacak.

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a kentin sorunları ile ilgili brifing verdiğini söyledi. Erdoğan'a Antalya'nın en acil sorunu olarak Kundu bölgesi ile Antalya-Alanya Karayolu'nun geldiğini aktardığını belirten Vali Yüksel, daha önce 7 trilyon lira harcanan Lara-Kundu turizm yolunun tamamlanabilmesi için Erdoğan'ın talimatıyla 8 trilyon liralık kaynak aktarıldığını müjdeledi.

Krediye onay

Bu para ile yolun tamamlanacağını belirten Vali Yüksel şöyle konuştu: 'Ayrıca Antalya-Alanya Karayolu'nun yapımı için 41 trilyon liralık dış kredi de onaylandı. Alanya Karayolu'nun tamamlanabilmesi için 103 trilyon liraya daha ihtiyacımız var. Ayrıca Beldibi ile Göynük arasındaki 13.5 kilometre uzunluğundaki yolu da kendi imkanlarımızla genişletiyoruz. 10 metre genişliğindeki bu yolu iki katına çıkarıyoruz.'

http://www.yapi.com.tr/haberler/turizm-yollarina-trilyonluk-kaynak_4395.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!