Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Altus Hokus Pokus

Türk Hava Yolları Uçaklarında Bir Kültür Başkenti

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın sermaye ortağı Türk Hava Yolları (THY)’nın 116 uçağı, dünyayı İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti logosu ile dolaşıyor. Türk bayrağının yanında konumlandırılan 70 cm boyundaki logo, 2010 yılı sonuna kadar, İstanbul’un Avrupa Kültür Başkentliğinin tanıtımında büyük rol oynayacak.

yapi.com.tr
1 Türk Hava Yolları Uçaklarında Bir Kültür Başkenti

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın, İstanbul’un yurtiçi ve yurtdışı tanıtımı için yürüttüğü çalışmalar devam ediyor. Ajans’ın Türk Hava Yolları ile ortaklığı İstanbul’un Avrupa Kültür Başkentliğini göklere taşıyor. 2010 yılı boyunca, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın sermaye ortağı Türk Hava Yolları’nın 116 uçağı, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti logosuyla seyir halinde olacak. Uçakların yolcu giriş kapılarının hemen sağ tarafına yerleştirilen logolar, uçağa binmeden hemen önce yerli yabancı yüz binlerce yolcuya İstanbul’un Avrupa Kültür Başkentliğini hatırlatacak.

116 uçağın 'İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti' logosu ile donatılması kapsamında, eskime ve değişim gerekmesi olasılığına karşın toplam 1.125 adet logo etiketi üretilen çalışma, 2010 yılının sonuna kadar Türk Hava Yolları’na ait tüm uçaklarda devam edecek ve yıl içerisinde Türk Hava Yolları filosuna eklenecek yeni uçakları da kapsayacak.

Türk Hava Yolları 67 yıllık tarihinde, ilk olarak 1998 yılında Cumhuriyetin 75. yıl kutlamaları için; ikinci olarak ise 2008 yılında İzmir’in ‘Expo 2015 Fuarı’ adaylığına destek için uçaklarına Türk Bayrağı dışında bir logo taşımıştı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/turk-hava-yollari-ucaklarinda-bir-kultur-baskenti_76106.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • bunu düşünen kişinin ödüllendilmesini dilerim, süper bir fikir YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!