Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Turkcell’in Yeni Flagship Mağazalarının Tasarımı Mine Sayın'dan

Mine Sayın Tasarım Ofisi, Turkcell’in yeni flagship mağazalarını tasarladı. Markanın yenilikçi tavrını ortaya çıkaran tasarımda, müşterinin de rahatlıkla hizmet alabilmesi en öncelikli hedefler arasında bulunuyor.

yapi.com.tr
1 Turkcell’in Yeni Flagship Mağazalarının Tasarımı Mine Sayın'dan

Turkcell, flagship mağazalarını bu defa tasarım sektörünün önde gelen isimlerinden Mine Sayım Tasarım Ofisi ile birlikte hayata geçirdi. Mine Sayın Tasarım Ofisi’nin tasarladığı flagship mağazaları ile Turkcell, standartlaşmış satış alanları çizgisinin dışına çıkmayı amaçlarken aynı zamanda, teknolojik ürün ve hizmetlerle dostluk ve yakınlık hissettirmeyi de istiyor.



Yeni tasarım flagshiplerin ana temasını, tüm renk ve kodların hizmet ve ürün ailesi anlamında bir tanımı olması oluşturuyor. Böylece, mekanın her metrekaresinde renk kimlikleri ve kodlarıyla çok özel görüntüler oluşuyor.

Yeni mağazalarda müşteriler de basitçe yönlendiriliyor. Bu düzene göre, ürünle alıcı, hizmetle talep eden arasındaki iletişim açık bir dille çözülmüş. Ayrıca, orta alanda yeniliklere, duvarlarda ise diğer tüm detaylara kolayca ulaşılabiliyor. Mekanda, tüm soruları basit mesajlarla yanıtlayan bir mimari kurgu benimsenmiş. Markanın yenilikçi ve yaşayan yüzü yine teknolojik ekranlar, görsel alanlar ve aydınlatmalarla desteklenmiş.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/turkcellin-yeni-flagship-magazalarinin-tasarimi-mine-sayindan_80259.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • Capitol'deki Turkcell mağazası burası.Geçtiğimiz gün ziyaret etme fırsatı buldum.Müthiş bir mağaza olmuş.Bu güzel dizayn çalışanların güleryüzleri ile bir bütün oluşturmuş.Tebrik ediyorum. YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!