Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Türkiye'de 25 Bin Kişi Akın Etti

Antalya'da 16 ay önce açılan dünyanın 13'üncü, Türkiye'nin ilk ters evini, şu ana kadar 25 bin kişi ziyaret etti.

yapi.com.tr
Türkiye'de 25 Bin Kişi Akın Etti

Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'da 16 ay önce açılan dünyanın 13'üncü, Türkiye'nin ilk ters evini, şu ana kadar 25 bin kişi ziyaret etti.

Muratpaşa İlçesi Güzeloba Mahallesi'nde 300 metrekarelik arazi içine 85 metrekare inşa edilen ters ev, açıldığı günden bu yana farklı milletlerden ziyaretçi ağırlıyor. Fotoğraf tutkunları başta olmak üzere ters evin iç mimarisini merak edenler, tesisi görmeye geliyor. Mimari açıdan marjinal olarak adlandırılan ters ev, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenlerle dolup taşıyor. Her yaştan insanın rahatlıkla gezebileceği işletme, 6 ayda bir Dekorasyon değiştiriyor.

Ters ev işletmecisi Kaan Karahan, haftanın yedi günü 09.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyarete açık olan ters ev giriş ücretinin 15 TL olduğunu söyledi. Ters eve gerek yabancı, gerek yerli turistin ilgisinin yüksek olduğunu belirten Karahan, "16 ay önce açıldığımızda koyduğumuz hedefleri tek tek aştık. 25 bin ziyaretçi sayısı, bizim 3 yıl sonra ulaşmayı beklediğimiz bir sayıydı. 16 ayda hedefimize ulaştık" dedi.

Görenler şaşkınlığını gizleyemiyor

Ters evi gerek sosyal medya, gerek gazete haberlerinden görenlerin çeşitli illerden gelerek gezdiğini sözlerine ekleyen Karahan, "Evimizi gezip görenlerin tekrar gelebilmesi için iç dekorasyonumuzu 6 ayda bir yeniliyoruz. Şu ana kadar 3 kez dekorasyon değiştirdik. Yaz sezonu öncesi tekrar yenileneceğiz" diye konuştu.

Ters evi sosyal medyadan gördüğünü ve gezmeye geldiğini belirten Rus Nadya Rets, şaşkınlığını gizleyemediğini aktardı. Arkadaşı Selin Ay ile birlikte evde bol bol fotoğraf çektiren Rets, kimi zaman tuvalete, kimi zaman yatağa düşüyormuş izlenimi veren fotoğrafları İnstagram ve Facebook hesaplarından paylaşacağını dile getirdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/turkiyede-25-bin-kisi-akin-etti_152224.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!