Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Türkiye'nin En Büyük Kapalı Alışveriş Merkezi DuPont™ Tyvek® ile Kaplanıyor

Başkent Ankara, ülkenin en büyük kapalı alışveriş merkezi projesine ev sahipliği yapıyor. Ankara için önemli projelerinden biri olan Dolunay Alışveriş Merkezi’nin dış cephe kaplamalarındaki tercihi, DuPont™ Tyvek® oldu.

yapi.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kapalı Alışveriş Merkezi DuPont™ Tyvek® ile Kaplanıyor

aşkent Ankara, ülkenin en büyük kapalı alışveriş merkezi projesine ev sahipliği yapıyor. Ankara için önemli projelerinden biri olan Dolunay Alışveriş Merkezi’nin dış cephe kaplamalarındaki tercihi, DuPont™ Tyvek® oldu.

Dolunay Alışveriş Merkezi’nde DuPont™ Tyvek® ailesinden üç farklı ürün kullanılıyor. Dünyanın ilk reflekte nefes alan su yalıtım örtüsü DuPont™ Tyvek® Enercor™, yansıtma kapasitesi, enerji tasarrufu, yalıtımı artırıcı özelliği nedeniyle tüm gün en fazla güneş ışığına maruz kalan alanlara uygulanıyor. Özellikle yüksek sıcaklık döngülerinde performansından ödün vermeden su yalıtımı ve hava geçirmezlik özelliğini koruyan DuPont™ Tyvek® Solid, yapının diğer genel alanlarında kullanılıyor. Cephenin sert koşullara maruz kalacak köşe bölgelerinde ve taş yünü kurulumunun mümkün olmadığı birleşim yerlerinde, yüksek mukavemetli ve kendinden yapışkanlı DuPont™ Tyvek® Supro uygulanıyor.

Global bir bilim şirketi olan DuPont, Dolunay Alışveriş Merkezi projesinde de olduğu gibi, yüksek performans, yüksek teknoloji ürünü su yalıtım örtüleriyle, modern yapılarda karşılaşılan zorluklara karşı hafif, dayanıklı ve enerji verimli çözümler sunarak, sektördeki konumunu güçlendiriyor.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/turkiyenin-en-buyuk-kapali-alisveris-merkezi-dupont-tyvek-ile-kaplaniyor_56781.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!