Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Türkiye'nin Nees'i Var!

Otomatik panjur ve kapı sistemleriyle bir dünya markası olmayı hedefleyen Nees, geçtiğimiz günlerde 10 bin metrekarelik kapalı alana sahip fabrikasının açılışını gerçekleştirdi.

yapi.com.tr
Türkiye'nin Nees'i Var!

tomatik panjur ve kapı sistemleriyle bir dünya markası olmayı hedefleyen Nees, geçtiğimiz günlerde 10 bin metrekarelik kapalı alana sahip fabrikasının açılışını gerçekleştirdi. Türkiye'de otomatik panjur ve kapı sistemleri için bu büyüklükte bir yatırım ilk defa Nees tarafından gerçekleştiriliyor.

2006 yılında bölge müdürlüklerine İstanbul Anadolu Yakası ve Adana Bölge Müdürlüklerini de ekleyen firma, panjur sistemleri ve mağaza kepenkleri başta olmak üzere, sineklik, konut tipi kepenk, körük, rampa-fotoselli-hızlı ve seksiyonel kapı üretimlerini de büyük bir hızla arttırmaya devam ediyor. Nees ürünleri, yedi bölge müdürlüğü aracılığıyla bayilerine ulaşıyor. Nees, 179 bayi ve 900'ü aşkın tali bayisi ile yüzde 40 olan pazar payını, yeni hizmete başlayan fabrikasındaki ileri teknoloji üretim bantları sayesinde daha da yükseğe çıkartmayı hedefliyor.

Nees yetkilileri, bayilerinin en büyük avantajının, bölge müdürlükleri sayesinde Türkiye'nin her yerinden satış ve satış sonrası desteğe rahatça ulaşabilmek olduğunu belirtiyor. Nees ürünleri, Doğu Avrupa, Balkanlar ve Orta Asya başta olmak üzere, dünyanın birçok noktasına ihraç ediliyor.




http://www.yapi.com.tr/haberler/turkiyenin-neesi-var_49063.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!