Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

'Türkiye'nin Ufku İzmir' Projesi

Devlet eski Bakanı ve Ege-Koop Danışma Kurulu Üyesi Dr. Işın Çelebi tarafından taslağı hazırlanan 'Türkiye'nin Ufku İzmir' proje çalışmasını tartışmaya açtıklarını belirten Aslan, "Bu çalışmayı, son şeklini verdikten sonra belediye başkan adaylarına ileteceğiz. Kent sorunlarının çözümü hususunda takipçi olacak bir platform yapısı oluşturacağız"

Yeni Asır Gazetesi
'Türkiye'nin Ufku İzmir' Projesi

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Ege-Koop Danışma Kurulu'nun yerel seçimler öncesinde belediye başkan adaylarına yönelik, İzmir'in sorunlarını içeren bir çalışma hazırladığını açıkladı. Devlet eski Bakanı ve Ege-Koop Danışma Kurulu Üyesi Dr. Işın Çelebi tarafından taslağı hazırlanan 'Türkiye'nin Ufku İzmir' proje çalışmasını tartışmaya açtıklarını belirten Aslan, "Bu çalışmayı, son şeklini verdikten sonra belediye başkan adaylarına ileteceğiz. Kent sorunlarının çözümü hususunda takipçi olacak bir platform yapısı oluşturacağız" diye konuştu.

Takip edilecek

Hüseyin Aslan, çeşitli sivil toplum ve meslek örgütü temsilcilerinin görüşlerini de alacaklarını belirterek şu bilgileri verdi:

"İsimleri netleşen başkan adaylarının yanı sıra meclis üyesi adaylarına, kentin sorunlarını ve çözüm önerilerini içeren bir kaynağı, seçim öncesinde iletmeyi amaçlıyoruz. Bu projemizi adaylara sunduktan sonra, taahhütlerini de takip edecek bir platform oluşturma çabamız da son aşamaya geldi. Halkımıza ve adaylarımıza, yetkilerini ve sınırlarını anlatmamız gerekiyor. Bizim amacımız bu çalışmayla, ayakları yere basan projelerin gündemde konuşulmasına katkıda bulunmak".

"Türkiye'nin Ufku İzmir" konulu proje ulaşım, kentsel gelişme, altyapı ve çevre, yatırım, su, göç, doğal kaynaklar, eğitim, spor, turizm gibi başlıklardan oluşuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/turkiyenin-ufku-izmir-projesi_66549.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!