Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tuvalet Krizi Kalorifer Getirdi

Fatih semtini gezerken Hessen Başbakanı Koch’un ekibindeki bir milletvekilinin tuvaleti geldi. Bir evin kapısı çalındı. 35 yıldır o evde oturan Serpil Belgi, ‘tuvaletini’ açtı, o arada da Belediye Başkanı Demir’den restorasyon için izin kopardı.

Milliyet Gazetesi
Tuvalet Krizi Kalorifer Getirdi

Partner bölge arayışı için Türkiye’de bulunan Hessen Başbakanı Roland Koch’un İstanbul gezisi, bir Türk kadınının evine kalorifer döşetebilmesinin yolunu açtı. Bild gazetesinde “İstanbul’da tuvalet molası Türk kadına yeni kalorifer getirdi” başlığıyla verilen habere göre kalorifer sözü, mini bir tuvalet krizi sayesinde gerçekleşti. Radoslaw Rajlic’in haberine göre Roland Koch başkanlığındaki Hessen delegasyonu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in eşliğinde kentin en eski ilçesinde geziye çıktı. Gezinti sırasında Eyalet Milletvekili Hans Christian Mick (28) tuvalete girmek istedi. Ancak dolaşılan yerde kamusal bir tuvalet olmadığı için tercüman, yakındaki bir evin kapısını çaldı.

Ev sahibi Serpil Belgi, FDP’li Milletvekili’nin ihtiyacını giderebileceğini söyledi. Ancak Belgi, bu arada Başkan Demir’e bir talebini de iletmek istedi. Belgi, evini restore etmeyi ve yeni bir ısınma tertibatı kurmak istediğini, ancak bir türlü inşaat izni alamadığını söyleyince, Başkan Demir’den yardım sözünü de kaptı.

Bild’e “Kışın hep üşüyordum. Şimdi her şey daha iyi olacak. Teşekkürler Almanya” sözleriyle duygularını açıklayan Belgi, evde 35 yıldır oturduğunu söyledi.

Almanya’da en çok Türkün yaşadığı bölge olan Hessen Eyaleti’nin Başbakanı Roland Koch ve beraberindeki heyet, ortaklık ilişkilerini geliştirmek amacıyla Türkiye’ye üç günlük bir ziyaret gerçekleştirmiş, Başbakan Tayyip Erdoğan ve CHP lideri Deniz Baykal’ın da aralarında bulunduğu politikacılarla görüşmüştü.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tuvalet-krizi-kalorifer-getirdi_74363.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!