Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Üç Yeni Baraj Yapılacak

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nün 2005 yılı yatırım programına aldığı üç yeni baraj yapımı ile ilgili ilk adım önümüzdeki günlerde atılacak.

NTV-MSNBC
3


b>Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nün 2005 yılı yatırım programına aldığı üç yeni baraj yapımı ile ilgili ilk adım önümüzdeki günlerde atılacak.

DSİ HES Başkanlığı’nın yüzde 10 ödeneği hazır olan Afyonkarahisar Kuruçay, Çankırı Koyunbaba ve Kütahya-Hasanlar barajları ve Hidro Elektrik Santrallerin (HES) kati projelerinin hazırlanması için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkması bekleniyor.

Edinilen bilgiye göre, üç yeni baraj yapımı için projelerin hazırlanmasına yönelik açılacak ihalelere ait şartnamelerin hazırlıklarının tamamlanma aşamasında bulunuyor ve ihale ilanları peyder pey önümüzdeki günlerde yapılacak.

DSİ’nin bu yıl programına aldığı barajlar için bu yıl toplam 180 milyar liralık proje harcamaları yapılacak. Bu yıl içinde tamamlanmasıplanlanan barajların proje çalışmalarının ardından önümüzdeki yıllar içerisinde de yapıma yönelik ihale çalışmalarına başlanması planlanıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/uc-yeni-baraj-yapilacak_25578.html

Read Comment Section
3 Yorum Yorum Yaz
  • Hİç Alakasi yok.Oymapınar barajının attiği suyu Manavgat barajının atamamasidir.Naras'tan gelen su oymapınara gelmez. YANITLA
  • Antakya yaylıca ılcesınde yapılmakta olan karacay baraj santıyesınde calısan ıscılerın 4 aylık alacakları var. odeneklerını aldıkları halde ıscılerın maaslarını vermıyorlar ılgılılere duyurulur YANITLA
  • manavgatı su basmasının sebebi oymapınar barajının yetersiz olmasıdır. şişeler köyünden gelip naras çayından oymapınar barajının birleşen suyu manavgatda su taşmasına sebep olmaktadır. ve şişeler köyünün baraja müsait o kadar güzel yeri vardır.... manavgat antalya YANITLA
3 yorumdan 3 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!