Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

UFO Vantilatör Alanlara Daire Kazanma Şansı

UFO, düzenlediği kampanyayla, bir kullanıcısına Beylikdüzü'nde deniz manzaralı bir daire veriyor. Tüm UFO vantilatörlerinin dahil edildiği kampanyaya katılmak için 25 Haziran - 7 Eylül tarihleri arasında bir UFO vantilatör satın almak yeterli.

yapi.com.tr
UFO Vantilatör Alanlara Daire Kazanma Şansı

UFO, düzenlediği kampanyayla, bir kullanıcısına Beylikdüzü'nde deniz manzaralı bir daire veriyor. Tüm UFO vantilatörlerinin dahil edildiği kampanyaya katılmak için 25 Haziran - 7 Eylül tarihleri arasında bir UFO vantilatör satın almak yeterli. Kampanyaya katılanların, UFO’nun web sitesi www.ufotr.com'u ziyaret ederek satın alınan vantilatörün seri numarası ile bayinin verdiği kazı kazan numarasını sisteme işlemeleri gerekiyor. Talihlilerin Milli Piyango denetiminde ve noter huzurunda belirleneceği tarih ise 22 Eylül 2010.

Türkiye pazarının infrared ısıtıcılarıyla yakından tanıdığı marka UFO, yaz için vantilatör öneriyor. Firmanın, her mekana ve her iklim koşuluna uygun farklı tip ve devirde, uzaktan kumandalı vantilatörleri bulunuyor. UFO vantilatörler, satış sonrası servis ağı, ortalama 4 yıl ömrü, sessizliği ve kuru havayı nemlendirmesinin yanısıra çalıştırıldığı ortama kazandırdığı negatif iyonlarıyla öne çıkıyor.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/ufo-vantilator-alanlara-daire-kazanma-sansi_81168.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!