Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ulucami'nin Çevresi Yeniden Düzenlenecek

Bursa'nın tarihi simgesi Ulucami'de, şikayet konusu olan şadırvanların üstünün kapatılacağı bildirildi. Vali Şahabettin Harput, Ulucami'nin abdest alma yerlerinin üstünün kapatılması, bahçe düzenlemesi ve dış cephe temizliğini içeren projenin yakında başlayacağını söyledi.

Zaman Gazetesi
Ulucami'nin Çevresi Yeniden Düzenlenecek

Bursa'nın tarihi simgesi Ulucami'de, şikayet konusu olan şadırvanların üstünün kapatılacağı bildirildi. Vali Şahabettin Harput, Ulucami'nin abdest alma yerlerinin üstünün kapatılması, bahçe düzenlemesi ve dış cephe temizliğini içeren projenin yakında başlayacağını söyledi. Daha önce hazırlanan proje kapsamındaki ilk ihalenin iptal edildiğini hatırlatan Vali Şahabettin Harput, yeniden ihaleye çıkılacağını söyledi.

Hazırlanan projenin hayata geçirilmesi ile Ulucami'nin baştan aşağı yenileneceğini vurgulayan Vali Harput, vatandaşlardan biraz daha sabır istedi. Ulucami'nin dış yüzeyinin temizlenmesini içeren çalışma için İstanbul Konservasyon Merkezi'nden yöntem konusunda onay beklediklerini hatırlatan Harput, bunun gelmesinin ardından çalışmaların hızlanacağını sözlerine ekledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ulucaminin-cevresi-yeniden-duzenlenecek_67065.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!