Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Uludağ'da Yıkım Ertelendi

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Uludağ’da otelciler ile Çevre ve Orman Bakanlığı arasındaki buzlar eriyor. Bakanlığın Uludağ’da kasım ayı için öngördüğü tüm binaların yıkılmasına ilişkin karar, bugün Bursa Valisi Şehabettin Harput’un otel sahipleriyle yaptığı toplantı sonrası ertelendi.

Radikal Gazetesi
Uludağ'da Yıkım Ertelendi

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Uludağ’da otelciler ile Çevre ve Orman Bakanlığı arasındaki buzlar eriyor. Bakanlığın Uludağ’da kasım ayı için öngördüğü tüm binaların yıkılmasına ilişkin karar, bugün Bursa Valisi Şehabettin Harput’un otel sahipleriyle yaptığı toplantı sonrası ertelendi. Otelcilerin Uludağ’ın 1/1000’lik plan değişikliği talebini de olumlu karşılayan Harput, konuyu Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile görüşeceğini açıkladı.

Çevre ve Orman Bakanlığı’nın ‘Dönüşüm Planı’ adı altında Uludağ’daki tüm binaların yıkılmasını öngören projesi, otel sahiplerinin tepkisine neden olmuş, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ise tepkisini, geçtiğimiz hafta Ağaoğlu My Resort Oteli’nin kapısına kilit vurarak göstermişti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/uludagda-yikim-ertelendi_71212.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!