Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Uludağ'ın Korunmasını Hedefleyen Plan

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Çevre ve Orman Bakanlığı, İl Özel İdaresi ve yerel yönetimler tarafından, ortak bir çalışma neticesinde bir plan hazırlandığını hatırlatarak, ''İtirazlar olmuştu, onlar tekrar değerlendirildi ve nitekim itirazların değerlendirilmesini müteakip, son plan onaylandı, şu anda itiraz askı süresi de yaşadığı

yapi.com.tr / AA
Uludağ'ın Korunmasını Hedefleyen Plan

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Bursa Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü hizmet binasının temel atma töreninde gazetecilerden gelen Uludağ Yönetim Planı'yla ilgili bir soru üzerine, Uludağ'ın kendi yetki alanlarında olmadığını, ancak plan yapım onayının kendi yetki alanlarında olduğunu belirtti.

Demir, Çevre ve Orman Bakanlığı, İl Özel İdaresi ve yerel yönetimler tarafından, ortak bir çalışma neticesinde bir plan hazırlandığını hatırlatarak,  ''İtirazlar olmuştu, onlar tekrar değerlendirildi ve nitekim itirazların değerlendirilmesini müteakip, son plan onaylandı, şu anda itiraz askı süresi de yaşadığı için bundan sonra uygulama sürecine gidilecek. Dolayısıyla Bursa için Türkiye için önemli Uludağ. Dünyada bir marka Bursa, Uludağ ayrıca bir marka'' dedi.

Demir, bu arada, yerelde bazen süreçlerle alakalı yanlış bilgilenmeler olabildiğini ifade ederek, ''En son bizim Bakanlığımızın Basın Müşavirliğimiz tarafından bir açıklama yapıldı, planın onaylandığı tekrar ifade edildi... Uludağ ile ilgili yapılan çalışma son derece katılımcı bir çalışmadır, şu anda yürürlüğe girmiş bir plan onayı söz konudur. Uludağ'ın amacına uygun, çevrenin doğanın korunarak kullanılmasını hedefleyen bir plan onayı gerçekleşmiştir, hayırlı olsun'' dedi.

ETİKETLER: kurum
http://www.yapi.com.tr/haberler/uludagin-korunmasini-hedefleyen-plan_87004.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!