Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Uluslararası Multipor Toplantısı İstanbul'da Yapıldı

Avrupa'daki tüm Multipor yöneticilerini bir araya getiren Uluslararası Multipor Toplantısı 18-21 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirildi. Türk Ytong tarafından Türk inşaat sektörünün hizmetine sunulan tümüyle mineral esaslı, masif ve yanmaz özellikte bir yalıtım plağı olan Multipor ile ilgili olarak düzenlenen Uluslararası Multipor

yapi.com.tr
Uluslararası Multipor Toplantısı İstanbul'da Yapıldı

Avrupa’daki tüm Multipor yöneticilerini bir araya getiren Uluslararası Multipor Toplantısı 18-21 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirildi. Türk Ytong tarafından Türk inşaat sektörünün hizmetine sunulan tümüyle mineral esaslı, masif ve yanmaz özellikte bir yalıtım plağı olan Multipor ile ilgili olarak düzenlenen Uluslararası Multipor Toplantısı’na bu yıl Türk Ytong İstanbul’da ev sahipliği yaptı. Türk Ytong’un organizasyonuyla gerçekleştirilen ve 3 gün süren toplantıya çeşitli ülkelerden gelen çok sayıda Multipor uzmanı katıldı.

Toplantıya, Türk Ytong adına Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Demiren, Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Fethi Hinginar, Genel Müdür Nabi Özdemir ile üst düzey satış yöneticileri katıldı. Üç gün devam eden Multipor buluşmasında ısı yalıtımında çok önemli bir yere sahip olacağı görülen bu malzemenin uygulamaları ve gelecekteki stratejileri tartışıldı.

Enerji tasarrufu ve yangın güvenliği birarada

Toplantıya ev sahipliği yapan Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Demiren açılış konuşmasında "Türkiye’nin deprem kuşağında yer alan bir ülke olması nedeniyle çok sayıda binanın betonarme olarak inşa edilmektedir. Betonarme yüzeylerin yalıtımında büyük bir pazar oluşmaktadır. Bu durum Multipor için önemli bir fırsattır" dedi. Enerji tasarrufunun, günümüzde en önemli konulardan biri olduğuna değinen Demiren, betonarme yüzeylerin Multipor ile kaplanmasının ısı yalıtım sorununu çözmekle kalmayıp yangın güvenliği de sağladığını vurguladı. Demiren’in konuşmasının ardından söz alan Multipor Avrupa Genel Müdürü Andreas Grupe ise konuşmasında Multipor’un Avrupa’daki uygulama alanlarına ve ürünün kullanımını yaygınlaştırmaya yönelik çalışmalara değindi.

Organizasyonun ikinci gününde Ekim ayında Bilecik’te açılacak ve dünyanın en büyük Ytong tesisi unvanına sahip olacak Bilecik Ytong fabrikasını gezen Multipor yetkilileri daha sonra İstanbul’daki Multipor şantiyesini gezerek incelemelerde bulundular.

Yalıtımda etkin ve güvenli çözüm

Tamamen mineral esaslı, masif bir yalıtım plağı olan Multipor A1 yanmaz malzeme sınıfında ve difüzyon yapabilme özelliğine sahip bir ürün. Kolay işlenip, hızlı uygulanan Multipor aynı zamanda geri kazanılabiliyor ve çevre dostu olma özelliği taşıyor. 0,045 W/mK ısıl geçirgenlik değerine sahip olan Multipor, mantar ve mikroorganizmalara karşı önleyici özellikte. Multipor, betonarme yüzeyler, dış ve iç duvarlar, tavan, çatı, bodrum ve garajların yalıtımında kullanılıyor.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/uluslararasi-multipor-toplantisi-istanbulda-yapildi_63973.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!