Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Uluslararası Yapı 2008 İstanbul Fuarı'nı 96 Bin 230 Kişi Ziyaret Etti

'Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD 2008 İstanbul Fuarı', 30 Nisan – 4 Mayıs 2008 tarihleri arasında 96 bin 230 ziyaretçiyi ağırladı. Fuar yerli yabancı yapı profesyonellerinden büyük ilgi gördü.

yapi.com.tr
4 Uluslararası Yapı 2008 İstanbul Fuarı'nı 96 Bin 230 Kişi Ziyaret Etti

'Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD 2008 İstanbul Fuarı', 30 Nisan – 4 Mayıs 2008 tarihleri arasında 96 bin 230 ziyaretçiyi ağırladı. Fuar yerli yabancı yapı profesyonellerinden büyük ilgi gördü.

Düzenlendiği ilk yıldan beri sektör profesyonellerinin verdikleri destek ve katkıyla yapı sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli yapı malzemeleri fuarı olma özelliğini taşıyan Uluslararası Yapı 2008 İstanbul Fuarı, bu sene de katılımcılara sektöre yön verecek yenilikleri sergiledi. 1978’den bu yana sürdürülen ve her yıl büyüyerek katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırmayı başaran Uluslararası Yapı 2008 İstanbul Fuarı’nı, bu yıl60.000 m2 alanda, üretim alanlarına göre gruplanmış 10 ayrı salon ve açık alanda 96 bin 230 kişi ziyaret etti.

Fuara Uluslararası Alım Heyetlerinin İlgisi Büyüktü…

Her geçen yıl geliştirilerek sürdürülen ve Türk yapı sektörünün yurtdışında tanıtımına da destek olan, Uluslararası Yapı 2008 İstanbul Fuarı tanıtımı için yürütülen çalışmaları sonucunda, Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı Alım Heyeti programı ve TOBB Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu desteği ile; Fuar’a, 16 yabancı ülkenin inşaat yatırımlarından sorumlu alım heyetinin katılımı gerçekleşti. Heyetlerin katılımı Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı koordinatörlüğünde, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (İMMİB) ile Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (OAİB) organizatörlüğünde gerçekleştirildi. Azerbaycan, Arnavutluk, Oman Sultanlığı, Beyaz Rusya, Bahreyn, Gürcistan, Irak, İsrail, Kuveyt, Moldova, Özbekistan, Rusya Federasyonu, Filistin, Suriye, Ukrayna, Katar’dan katılan alım heyetleri daha önceki yıllarda olduğu gibi, Türk Yapı Sektörü’nün uluslararası alandaki faaliyetlerine olumlu katkılar sağlaması bekleniyor.

Uluslararası Yapı 2008 İstanbul Fuarı’nın ardından Yapı Fuarları 2008 yılında, Anadolu’nun en büyük sektörel buluşması olarak Ankara’da 21'inci kez ve 14'üncü kez Ege Bölgesi’nin kalbi İzmir’de gerçekleştirilecek. Fuarlar, bu yıl da, düzenleyeceği konferans, seminer, sergi vb. etkinlik programları ile yapı dünyasına ışık tutmaya devam edecek.

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/uluslararasi-yapi-2008-istanbul-fuarini-96-bin-230-kisi-ziyaret-etti_61408.html

Read Comment Section
4 Yorum Yorum Yaz
  • ne mutlu bana bende 96bin230 kişinin içindeydim. mükemmel bir organizasyon harika bir fuar.türkiyenin aynası olan işler mutlu ediyor bizleri.emegi geçenlere teşekkürler.. YANITLA
  • mümkünse fuarın süresini uzatmakta fayda var. bu kadar çeşit kısa sürede bırakın incelemeyi, gezilmiyor bile! YANITLA
  • herşeyin mükemmel olduğunu görüyoruz sevindirici, ama sonuç en önemlisi. YANITLA
  • Her yıl olduğu gibi yine sektörümüzün en büyük ve en faydalı fuarı oldu. Yeni bir yapı fuarında buluşmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. YANITLA
4 yorumdan 4 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!