Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Uluslararasılaşma Rotası Devam Ediyor: Dornbracht Central Asia Ltd. Şti.

Bir aile şirketi olan Aloys F. Dornbracht GmbH & Co. KG (Ana merkez Iserlohn/Almanya), 2009 yılında yeni kurulan üç şubeden sonra uluslararasılaşma rotasını bu yıl da kararlılıkla sürdürüyor. Armatür üreticisi olan şirket, 1 Ekim 2010 tarihinden itibaren Dornbracht Central Asia Ltd. Şti. İstanbul merkez olmak üzere toplam on pazara (Türkiye, Kuzey

yapi.com.tr
Uluslararasılaşma Rotası Devam Ediyor: Dornbracht Central Asia Ltd. Şti.

Bir aile şirketi olan Aloys F. Dornbracht GmbH & Co. KG (Ana merkez Iserlohn/Almanya), 2009 yılında yeni kurulan üç şubeden sonra uluslararasılaşma rotasını bu yıl da kararlılıkla sürdürüyor. Armatür üreticisi olan şirket, 1 Ekim 2010 tarihinden itibaren Dornbracht Central Asia Ltd. Şti. İstanbul merkez olmak üzere toplam on pazara (Türkiye, Kuzey Kıbrıs, Ermenistan, Gürcistan, Kazakistan, Tacikistan, Kırgızistan, Türkmenistan, Azerbaycan ve Özbekistan) hizmet vermeye başladı.

22 Ekim 2010 tarihinde İstanbul’un Avrupa yakasında ofis ve seminer salonuyla birlikte, 150 metrekare büyüklüğünde bir ürün sergi salonunun resmi açılışını yapan şirket, adı geçen ülkelerin ve pazarlarının Donbracht açısından önemli olduklarını da bu şekilde belirleyici bir adımla vurguladı.

Andreas Donbracht konuya ilişkin olarak, “Uluslararası satış ağımızın genişletilmesi, özellikle gelişmekte olan pazarlarda payımızın artması hedeflemekte olduğumuz uluslararası stratejimiz çerçevesinde gerçekleşmektedir. Son gerçekleştirilen kuruluşla beraber dünya çapında 15 şubeye ulaşmış bulunmaktayız” diye konuştu. Dornbracht’ın toplam ciroda yurt dışı payı 2010 yılı için yüzde 61 olarak tahmin ediliyor.

Dornbracht Central Asia’nın Pazarlama ve Satış Direktörü Turgut Sarıkaya ise “Önde gelen hedefimiz bölgedeki müşterilere, mimarlara, iç tasarımcılara, proje geliştiricilere ve uygulayıcılara ideal bir müşteri hizmeti sunmak ve bu sayede uzun soluklu, işbirliğine dayalı bir ilişki oluşturmaktır. Aynı zamanda lüks ve premium segmentinde bölgesel faaliyetlerimizi de geliştirmek ve Dornbracht markasına dikkatleri daha fazla çekmek de amaçlarımız arasındadır” dedi.



Dornbracht Central Asia; şubenin profesyonel bir biçimde yapılandırılması amacına yönelik olarak Mayıs 2010’dan itibaren Turgut Sarıkaya (Pazarlama ve Satış Direktörü), Engin Yurdakul (Türkiye Satış Müdürü), Esra Başaran (Müşteri İlişkileri ve İdari İşler Elemanı) ve Ufuk Pİrnal (Teknik Destek Mühendisi) olmak üzere dört elemanla faaliyet göstermeye başlamıştı.

Uluslararası alanda faaliyet gösteren, banyo ve mutfaklar için üstün kalite tasarım armatürleri ve aksesuarları üreten Aloys F. Dornbracht GmbH & Co. KG, ürünlerinin tasarımı sayesinde sık sık uluslararası tasarım ödüllerine layık görülüyor. Ayrıca 1996 yılından beri sürekli gösterdiği kültürel angajmanlarıyla öne çıkıyor.

2006 yılından bu yana yayınlanan ‘Dornbracht – the SPIRIT of WATER’ banyo ve mutfak baskısı, Dornbracht’ın kültürün şirket için önemini bir doğallık olarak gördüğünü belgeliyor ve Dornbracht markasının geniş yelpazesine dikkat çekiyor. Bu yayın, bir yandan bir dergi, diğer yandan bir katalog olarak, Dornbracht'taki düşünce tarzını ve iş anlayışını belirleyen esin, diyalog ve yenilikçilik arasında bağ kuruyor.

Şirketin ürün görsellerini izlemek için devam ediniz.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3  |   4  |   5  |   6
ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/uluslararasilasma-rotasi-devam-ediyor-dornbracht-central-asia-ltd-sti-_84368.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!