Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ulusoy: Mardin Medeniyetler Başkenti

Mardin Atatürk Kültür Merkezi’nde Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) tarafından “Kültür Turizmi Sempozyumu” düzenlendi. Sempozyumda, kültür ve inanç turizminin yeri ve önemi, kültür turizminin bölgesel kalkınmadaki rolü, turizmin pazar yöntemleri konuları masaya yatırıldı.

Cumhuriyet Gazetesi
Ulusoy: Mardin Medeniyetler Başkenti

Mardin Atatürk Kültür Merkezi’nde Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) tarafından “Kültür Turizmi Sempozyumu” düzenlendi. Sempozyumda, kültür ve inanç turizminin yeri ve önemi, kültür turizminin bölgesel kalkınmadaki rolü, turizmin pazar yöntemleri konuları masaya yatırıldı. Sempozyuma Mardin Valisi Hasan Duruer, Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, Turizm işletmecileri ve çok sayıda davetli katıldı.

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, yaptığı açılış konuşmasında, Mardin’in medeniyetler başkenti olduğunu söyledi. Ulusoy, 24 farklı medeniyetin yaşandığı kentte medeniyetlerin izlerine rastlanmasının kente özellik kattığını vurguladı. Ulusoy, Mardin Valisi Hasan Duruer’in üç ay içinde yaptığı restorasyon ve iyileştirme çalışmaları karşısında hayrete düştüğünü belirterek, turizminin geliştirilmesi için her türlü desteği vereceğine dair söz verdi.

Mardin Valisi Hasan Duruer, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında başlatılan sokak restorasyon çalışmalarını il genelinde yaygınlaştıracaklarını belirtti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ulusoy-mardin-medeniyetler-baskenti_68306.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!