Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Üniversite Kütüphanesi Sil Baştan

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kütüphanesi bir süredir devam edilen yenileme çalışmalarının ardından düzenlenen törenle hizmete açıldı.

yapi.com.tr
Üniversite Kütüphanesi Sil Baştan

DHA'nın haberine göre, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, yenilemenin ardından kütüphanenin kullanım alanını daha da genişlettiklerini belirterek, kütüphanede hafta sonları dahil her gün 24 saat kesintisiz olarak hizmet verilmeye başlanacağını vurguladı.

Pamukkale Üniversitesi Kütüphanesi'nde devam eden yenileme çalışmaları tamamlandı. Yenileme çalışmaları kapsamında kütüphanenin yanında ek hizmet binası inşa edilerek kullanım alanı bin 929 metrekareye yükseltildi. Yenilenen kütüphanenin açılışı düzenlenen törenle yapılırken, törene Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru ve Prof. Dr. Semin Fenkci, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Volkan Yılmaz, öğretim elemanları, öğrenciler ve personel katıldı.

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Rektör Bağ, Pamukkale Üniversitesi Kütüphanesinde bir süredir devam eden yenileme çalışmaları tamamlanarak kütüphanenin hizmete girdiğini, kütüphanede öğrencilere daha önce akşam saat 20.00'de verilen ücretsiz çorba ikramının, yeni dönemde gece yarısında da verilerek ikiye çıkarıldığını söyledi. Rektör Bağ, ayrıca şehir içinde kalan öğrenciler için gece saatlerinde ücretsiz servis kaldırılacağını kaydetti.

Kütüphanede hafta sonları dahil her gün 24 saat kesintisiz olarak hizmet verilmeye başlandığını vurgulayan Rektör Bağ, "Öğrencilerimizin kütüphane ile ilgili önerilerini dikkate alarak, kullanım alanını genişlettik. Kitap sayımızı artırdık, personel takviyesi yaptık. Eğitim odaları ilave ettik ve bilgisayar sayısını artırdık. Ayrıca yeni kütüphane binası içinde çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Kütüphanenin kısa bir sürede tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kütüphanemizi öğrencilerimizin 24 saat kullanımına sunarak, her türlü ihtiyaçlarını burada karşılama konusunda çalışmalarımızı da sürdürüyoruz" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/universite-kutuphanesi-sil-bastan_156257.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!