Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Uphill Court'larda Ödeme Kolaylığı

Uphill Court Ataşehir ve Bahçeşehir projeleri, sundukları kaliteli yaşam ortamı, üst düzey güvenlik ve sosyo-kültürel imkanlarla İstanbul'un yeni cazibe merkezleri oldu. Konutlarına yerleşen Ataşehir ve Bahçeşehir sakinleri, Uphill Court'un sunduğu dünya standartlarındaki yaşamın tadını çıkarıyor.

yapi.com.tr
Uphill Court'larda Ödeme Kolaylığı

Uphill Court Ataşehir ve Bahçeşehir projeleri, sundukları kaliteli yaşam ortamı, üst düzey güvenlik ve sosyo-kültürel imkanlarla İstanbul’un yeni cazibe merkezleri oldu. Konutlarına yerleşen Ataşehir ve Bahçeşehir sakinleri, Uphill Court’un sunduğu dünya standartlarındaki yaşamın tadını çıkarıyor.

Batı Ataşehir’in en yüksek noktasındaki özel konumu ve farklı mimarisiyle benzersiz bir ortam vadeden Uphill Court Ataşehir’deki toplam 1.736 daire, butik tarzdaki konsepti, neo klasik mimari yapısı ve yüksek yaşam standartlarıyla alıcılarıyla buluştu. Bahçeşehir’in yeni cazibe merkezi olan Uphill Court Bahçeşehir’de ise 568 daire ve 114 villadan oluşmaktadır. Projelerin satışa sunulan son konutlarına da ilgi büyük.

Yeşillikler içinde güvenli bir yaşam

Doğanın titizlikle korunduğu, çevresi yeşil alanlarla çevrili ve rekreasyon alanlarıyla aileler için konforlu bir yaşam sunan Uphill Court Ataşehir ve Bahçeşehir’in güvenlik sistemi son teknolojilerle donatıldı. Uphill Court projeleri, İTÜ ve Boğaziçi Üniversitesi'nin ilgili kürsülerinin denetiminde hazırlanan zemin etüdleri, sistem seçimi, statik hesaplarıyla deprem riski olmadan yaşanacak bir "standart" sunuyor.

Her iki projede de hem bina, hem de sitede özel güvenlik birimleri ve sistemleri bulunuyor. Daireler, rahatça kullanabilecek şekilde gaz, yangın ve hırsızlığa karşı otomasyona sahip.

Satıştaki konutlar için son fırsat!

Uphill Court Ataşehir’de konut ve residence’da son beş daire dışında satışlar tamamlandı. Uphill Court Bahçeşehir’de ise 146.300 YTL’den başlayan konut ve villa fiyatları 558.500 YTL’ye kadar yükseliyor ve satışlar halen devam ediyor.

Projelerde daire satış bedelinin minimum %20’si peşin ödenmek şartıyla, Akbank, Vakıfbank, Finansbank ve Garanti Bankası tarafından 240 ay vadeyle kredi imkanı sağlanıyor. Yüzde 20 peşinde 36 ay olan sıfır faiz imkanı, % 40 peşinde 48 aya, %50 peşinde ise 60 aya kadar çıkıyor. 6 ay ödemesiz seçeneğini tercih eden müşteriler ise minimum %20 peşinat ödüyor ve ilk taksidini 6 ay sonra ödemeye başlıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/uphill-courtlarda-odeme-kolayligi_63179.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!