Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Urla Meydanı 2010'da Hazır

Urla'nın çehresini değiştirecek Urla Meydan Projesi'nin temelleri geçtiğimiz hafta atıldı. Gönen HT Etaş Ortak Girişimi adına açıklama yapan Gönen Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nafiz Gönen, 2010 yılında tamamlanacak olan ve yüksek ticari potansiyel sunan projenin turizme de katkısının büyük olması beklendiğini söyledi.

Yeni Asır Gazetesi
Urla Meydanı 2010'da Hazır

Urla'nın çehresini değiştirecek Urla Meydan Projesi'nin temelleri geçtiğimiz hafta atıldı. Gönen HT Etaş Ortak Girişimi adına açıklama yapan Gönen Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Gönen, 2010 yılında tamamlanacak olan ve yüksek ticari potansiyel sunan projenin turizme de katkısının büyük olması beklendiğini söyledi.

77 dükkan

Gönen, "Bir meydan düzenlemesi olarak kapsamını daraltamayacağımız bu çalışmanın Urla'ya, dolayısıyla İzmir'e karşı bir sorumluluk olduğunu düşünüyoruz. Çağdaş alanlar yaratarak hem varolan turizm potansiyelini artırmak hem de ticaret hayatını hareketlendirmek ve yeni ufuklar açmak gibi önemli bir misyonu yüklendik" dedi. 77 dükkandan oluşan bir alışveriş ortamı sunan proje, önemli avantajları da beraberinde getirdi. 30 Eylül tarihine kadar bitirilmesi planlanan proje, uluslararası standartta deprem ve yangın yönetmeliğine uygun, kesintisiz elektrik enerjisi, özel güvenlik, çarşı bağlantılı 342 araçlık otopark, çocuk eğlence merkezi ve 3 adet sinemasıyla şimdiden ilgi örmeye başladı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/urla-meydani-2010da-hazir_71372.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!