Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Urla Teknopark Projesine Devam

İzmir’de teknoloji geliştirme bölgesi kurma projesinin sürdüğünü söyleyen Ege Genç İşadamları Derneği Başkanı (EGİAD) Cemal Elmasoğlu, projenin İstanbul’da uygulanacağı yönündeki yorumlara tepki gösterdi. Elmasoğlu, Fransız teknoloji geliştirme şirketi CICOM’un Urla’da Teknopark kurma projesinden vazgeçtiği söylentilerinin doğru olmadığını

Hürriyet Gazetesi
Urla Teknopark Projesine Devam

İzmir’de teknoloji geliştirme bölgesi kurma projesinin sürdüğünü söyleyen Ege Genç İşadamları Derneği Başkanı (EGİAD) Cemal Elmasoğlu, projenin İstanbul’da uygulanacağı yönündeki yorumlara tepki gösterdi. Elmasoğlu, Fransız teknoloji geliştirme şirketi CICOM’un Urla’da Teknopark kurma projesinden vazgeçtiği söylentilerinin doğru olmadığını belirtti.

İZTEKGEB Genel Kurulu’nda projenin eksik nitelendirilip, yeniden yapılandırılması için tanınan üç aylık sürenin Ekim sonunda dolacağını belirten Elmasoğlu, şöyle konuştu: "CICOM İzmir’den vazgeçmiş değil. İZTEKGEB A.Ş. ve Genel Kurul kararı var. Bunun yerine getirilmesi gerekiyor. Benim ve EGİAD ailesinin üzüldüğü tek bir nokta var. Sanki bu proje İstanbul’a kaptırılmış gibi gösteriliyor. İstanbul Ticaret Odası ve Milli Savunma Bakanlığı’nın yaptığı proje de CICOM devlet tarafından danışman seçilmiş bir kurumdur. 'İzmir’den kaçtı, İstanbul’da yatırım yapıyor' ifadeleri yanlış."

http://www.yapi.com.tr/haberler/urla-teknopark-projesine-devam_72515.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!