Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Vadi Konaklarında Her Eve Bir Havuz!

Vadi Konaklarında her eve bir havuz!

yapi.com.tr
Vadi Konaklarında Her Eve Bir Havuz!

b>Kozyatağı'na 25 km mesafedeki, Anadolu Yakası'nın gözde beldesi Reşadiye'de, 12 dönüm arazi üzerine inşaası başlayan Reşadiye Vadi Konakları, eşsiz güzellikteki doğa manzarasını havuz keyfi eşliğinde sunuyor.

Anadolu yakasının cazibe merkezlerinden Kozyatağı'na 20 dakika mesafede yer alan Reşadiye'de huzurlu bir yaşam alanı doğuyor. 1,5 ay önce yapımına başlanan ve yaklaşık 12 dönüm arazi üzerine kurulacak olan Reşadiye Vadi Konakları, sakinlerine havuz keyfini doyasıya ve özgürce yaşama fırsatı sunuyor. Tamamı doğa manzaralı, her biri müstakil havuzlu 14 ayrı tripleks villadan oluşan projenin 2007 yılı sonbaharında tamamlanması planlanıyor.

Oldukça sağlam bir zemin üzerine deprem güvenlikli olarak inşaa edilen Reşadiye Vadi Konakları, müstakil havuzun yanında sahip olduğu izolasyon sistemi ile de fark yaratıyor. Şehir içinde doğayla iç içe bir yaşam sunan projede her bir villa, müstakil bahçe ve havuzla birlikte havuz katı, giriş katı, 1. kat ve çatı katından oluşuyor. Konakların havuz katında hobi salonu ve hizmetli odası, banyo ve çamaşır odası yer alırken giriş katında, salon, mutfak ve veranda şeklinde açık teras bulunuyor. Brüt 315 m² kullanım alanıma sahip konakların 1. katı ise normal ve ebevyn banyolu iki yatak odası ve banyodan oluşuyor. Konakların çatı katında da yine biri ebevyn banyolu olmak üzere iki ayrı oda yer alıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/vadi-konaklarinda-her-eve-bir-havuz_45730.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!