Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Vaillant 'İpekyolu Barış Ekibi' Türkiye'den Geçti

Vaillant Avusturya'da çalışan bir grup, Vaillant sponsorluğunda, Avusturya Olimpiyat Komitesinin resmi görevlileri olarak Avusturya bayrağını Çin'e götürmek üzere görevlendirildiler.

yapi.com.tr
Vaillant 'İpekyolu Barış Ekibi' Türkiye'den Geçti

Vaillant Avusturya’da çalışan bir grup, Vaillant sponsorluğunda, Avusturya Olimpiyat Komitesinin resmi görevlileri olarak Avusturya bayrağını Çin’e götürmek üzere görevlendirildiler. Avusturya’dan karayoluyla Çin’e gidecek ekip, 18 Haziran'da Türkiye'ye İpsala Kapısı'ndan girip 19 Haziran 2008 Perşembe günü İstanbul’dan geçti.

16 Haziran'da yola çıkan Vaillant’ın 5 erkek 2 kadından oluşan Avusturyalı ekibi, Avusturya’dan Beijing’e kadarki 13.539 kilometreyi yaklaşık iki ayda geçmiş olacak. Ekip, Beijing'e olimpiyatların açılış günü varmayı planlıyor.

Avusturya’dan Sırbistan, Makedonya, Yunanistan üzerinden Türkiye’ye geçen ekibe, İpsala girişinden İran sınırındaki Gürbulak kapısından çıkışına  kadar Vaillant Group Türkiye Merkez Direktörü Aykut Babila eşlik etti. Vaillant ekibi Ankara, Yozgat, Sivas, Erzurum, Ağrı Doğu Beyazıt güzergahını izledikten sonra 22 Haziran günü Türkiye’den İran’a geçti.

Bu seyahatin ilginç bir yanı ise, Avusturyalı Vaillant ekibinin daha önce hiç Türkiye’yi ziyaret etmemiş olması. Türkiye’yi kat ederken her gece başka bir yerde konaklayan Vaillant ekibi, izlenimlerini daha sonra yayınlayacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/vaillant-ipekyolu-baris-ekibi-turkiyeden-gecti_62574.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!