Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Vaillant'tan Mesleki Eğitime Destek

Vaillant, bilgi birikimini geleceğin profesyonelleriyle paylaşıyor. Bağcılar Endüstri Meslek Lisesi son sınıf öğrencilerine, Vaillant Genel Müdürlük binasında Vaillant Teknik Çözüm Yöneticisi Nejdet Çınar tarafından geleceğin ısıtma - soğutma teknolojileri ve yeni jenerasyon cihazları hakkında eğitim verildi. Eğitimlerde öğrenciler, edindikleri

yapi.com.tr
Vaillant'tan Mesleki Eğitime Destek

Vaillant, bilgi birikimini geleceğin profesyonelleriyle paylaşıyor. Bağcılar Endüstri Meslek Lisesi son sınıf öğrencilerine, Vaillant Genel Müdürlük binasında Vaillant Teknik Çözüm Yöneticisi Nejdet Çınar tarafından geleceğin ısıtma - soğutma teknolojileri ve yeni jenerasyon cihazları hakkında eğitim verildi. Eğitimlerde öğrenciler, edindikleri teorik bilgileri pekiştirme ve uygulama imkanı buldular.

Öğrenciler için hazırlanan eğitimlerin içeriğini oluşturan Vaillant Teknik Eğitim Müdürü Sencer Erten, gerek Milli Eğitim Müdürlüğü gerekse Enerji Bakanlığı ile eğitim odaklı pek çok ortak proje yürüttüklerini ve özellikle öğrenci ve eğitmenlerin eğitimleri için her türlü çağrıya destek vermeye özen gösterdiklerini belirtti.

Eğitimlerle ilgili olarak Vaillant Genel Müdürü Levent Taşkın şunları ifade etti: “Geleceğin teknolojilerini üreten bir firma olarak bu alandaki bilgilerimizi gelecek kuşaklara aktarmayı bir misyon olarak görüyoruz. Teknoloji çok hızla değişiyor ve gelişiyor. Bu alanda eğitim gören gençlerin değişimleri yakından takip etmeleri, ürünleri ve sektörü mümkün olduğu kadar erken tanımaları gelecekteki performansları için çok önemli. Biz de Vaillant olarak, gerek teorik gerekse pratik anlamdaki tüm tecrübelerimizi onlarla paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

http://www.yapi.com.tr/haberler/vaillanttan-mesleki-egitime-destek_69757.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!