Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Vanucci Bayi Zincirinin En Yeni Halkası Bahçeşehir’de!

Vanucci’nin ahşabın tüm doğallığını evlere taşıyan tasarımları şimdi de Bahçeşehir’de! Vanucci, 30 farklı banyo ve mutfak tasarımı ve bunlara bağlı onlarca model ile Bahçeşehir’de yeni bir yaşam başlatıyor. Toplam 1800 metrekarelik bir gösteri alanına sahip olan Xuma Design ile Vanucci’nin Türkiye çapındaki bayi sayısı da 18’e ulaşıyor.

yapi.com.tr
Vanucci Bayi Zincirinin En Yeni Halkası Bahçeşehir’de!

Mutfak ve banyo mobilyaları sektörünün genç ve güçlü ismi Vanucci’nin ahşabın tüm doğallığını evlere taşıyan tasarımları şimdi de Bahçeşehir’de! Vanucci, 30 farklı banyo ve mutfak tasarımı ve bunlara bağlı onlarca model ile Bahçeşehir’de yeni bir yaşam başlatıyor. Toplam 1800 metrekarelik bir gösteri alanına sahip olan Xuma Design ile Vanucci’nin Türkiye çapındaki bayi sayısı da 18’e ulaşıyor.

“Vanucci olarak her bayimizin zincirin en güçlü halkası kadar güç kazanmasını hedefliyoruz” diyen Sinpaş Grubu Mobilya Grup Başkanı M. Tahir Gürhan, Sinpaş Grubu’nun gücünü her daim arkasında hisseden Vanucci’nin geleceğe emin adımlarla ilerlediğini belirtiyor.

2009 yılının sonuna kadar 25, 2010 yılında ise 35 bayiye ulaşmayı hedefleyen Vanucci, kaliteyi tasarımla buluşturarak mutfaklara yeniden hayat veriyor. İsmini değişik taşlardan alan 16 seri ve bu serilere bağlı 30 farklı mutfak modeliyle kullanıcılarının hayatlarına şıklık ve tarz katan Vanucci’nin zengin portföyü, Platino, Galena, Argento, Gesso, Rubino, Agata, Granato, Zircone, Opale, Zaffiro, Quarzo, Perla, Azurro, Ambrato, Berillo ve Topazio serilerinden oluşuyor.

Mutfağın modern yaşamdaki yeri ve önemini çok iyi kavrayan Vanucci, şık ve güncel tasarımlarının yanısıra akılcı detaylarıyla da benzerlerinden farklılaşıyor. Dileyen tüm kullanıcılarının tasarım sürecine aktif olarak katılmasını sağlayan Vanucci düzenli depolama olanağı sunan kiler dolapları, geniş kullanım alanı yaratan derin sürgüler, çekmece içlerinde özel çatal kaşıklık sistemleri ve köşe dolaplarındaki yaratıcı çözümleri ile de işlevsellik sunuyor.

‘Su’ ve ‘doğa’ konsepti üzerine kurduğu banyo serisiyle tüm kullanıcılarını sudan gelen sağlıkla buluşturan Vanucci, 14 farklı tasarımla doğanın öykülerini banyolara taşıyor. Vanucci’nin Flutto, Pietra, Pioggia, Foglia, Fiume, Dalia, Loto, Lavigne, Mare, Sirena, Goccia, Fontana, Rosa ve Alveo serilerinden oluşan zengin banyo portföyü, 2008 1. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması’nda ‘Ev Mobilyaları’ ve ‘Mutfak ve Banyo Mobilyaları’ kategorilerinde birincilik ödülü alan Serkan Şimşir’in imzasını taşıyor.

Masiften doğal ahşap kaplamaya, lakeden laminata, dokulu kapaktan cama kadar pek çok farklı malzemenin kullanıldığı Vanucci banyolar, mevcut sistem ve mekanizmaların doğru bir şekilde uygulandığı tasarımlarıyla konforun yanı sıra işlevsellik de sunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/vanucci-bayi-zincirinin-en-yeni-halkasi-bahcesehirde_69349.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!