Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Vanucci, Rubino ve Zircone 21. Unicera Fuarı’ndaydı

Vanucci, 1-5 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 21. UNICERA Uluslararası Seramik ve Banyo Fuarı’na katıldı. TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuar süresince tüm misafirlerini 705 ve 706 numaralı Seranit standında ağırlayan Vanucci, Rubino ve Zircone isimli mutfak tasarımlarını da tüm dünyanın beğenisine sundu.

yapi.com.tr
Vanucci, Rubino ve Zircone 21. Unicera Fuarı’ndaydı

Portföyünde 31 farklı banyo ve mutfak serisi ile bunlara bağlı onlarca farklı model barındıran Vanucci, 1-5 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 21. UNICERA Uluslararası Seramik ve Banyo Fuarı’na katıldı. TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuar süresince tüm misafirlerini 705 ve 706 numaralı Seranit standında ağırlayan Vanucci, Rubino ve Zircone isimli mutfak tasarımlarını da tüm dünyanın beğenisine sundu. 

Mutfak ve banyo mobilyaları sektörünün genç ve güçlü ismi Vanucci’nin ahşabın tüm doğallığını mutfaklara taşımak üzere tasarladığı Zircone, doğal desenleri başta olmak üzere her ayrıntısıyla kullanıcılarını kendine hayran bırakıyor. Zircone mutfağın ceviz, meşe, kiraz, menge, bambu ve kızıl bambu olmak üzere farklı renk seçenekleri de bulunuyor.

Vanucci Rubino mutfak ise, bir yakutun tüm ışıltılarını ve ihtişamını yansıtıyor. Yaşama enerji katmak üzere tasarlanan Rubino, parlak renk seçenekleri ve işlevsel birçok detayı ile mutfağı eğlenceli ve keyifli bir hayatın merkezi haline getiriyor. 

Sinpaş Grubu Mobilya Grup Başkanı M. Tahir Gürhan, konuyla ilgili görüşlerini şöyle dile getirdi:

“UNICERA Fuarı, sektörümüz açısından büyük önem taşıyor. Fuarların, sektörlere hareketlilik kazandırmaktaki rolü herkes tarafından biliniyor. Bu nedenle, diğer tüm sektörler gibi banyo ve mutfak mobilyaları sektörünün de küresel ekonomik krizin etkilerini derinden hissettiği bugünlerde UNICERA Fuarı’nın önemi bir kat daha artıyor. Vanucci olarak fuarın yanı sıra, kısa bir süre önce açıklanan KDV indiriminin de pazar açısından kritik bir rol oynadığına inanıyoruz. Hükümetin Katma Değer Vergisi (KDV) oranının 3 aylık bir süre çerçevesinde yüzde 18’den yüzde 8’e indirilmesine ilişkin açıklamasını hem sektörümüz hem de iç pazar adına son derece olumlu bir gelişme olarak nitelendiriyoruz. Bilindiği gibi kriz iklimi, insanları talep ve ihtiyaçlarını ötelemeye itti. Otomotiv sektöründe de örneklendiği üzere, bu indirim sonucunda mutfak ve banyo mobilya pazarında ciddi bir hareketlenme bekliyoruz. Ancak sadece mobilya alanında değil, kullanılan hammaddelerde de aynı indirimin uygulanmasının doğru olacağını düşünüyoruz.  Daha kalıcı ve sürekli olmasını arzu ettiğimiz bu olumlu gelişmeyle yatırımların artacağını, istihdamın bu etkileri paylaşacağını ve pazarda daha eşitlikçi bir rekabetin gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz”.

http://www.yapi.com.tr/haberler/vanucci-rubino-ve-zircone-21-unicera-fuarindaydi_67995.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!