Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ve Güneşli’de İnşaat Yüzde 30, Satışlar Yüzde 20’de

Depar Teknik Yapı, Keleşoğlu İnşaat ve Teleset Mobilya konsorsiyumunun hayata geçirdiği Ve Güneşli projesinde inşaatın yüzde 30’u tamamlandı. Projede dairelerin yüzde 20’si ön satışla sahiplerini buldu.

Ve Güneşli’de İnşaat Yüzde 30, Satışlar Yüzde 20’de

İkinci Maslak olarak gösterilen Güneşli bölgesine bir proje de Depar Teknik Yapı, Keleşoğlu İnşaat ve Teleset Mobilya konsorsiyumundan geldi. 32 bin metrekare inşaat alanına sahip proje 3 blok ve 214 konuttan oluşuyor.  50 milyon TL yatırımla inşa edilen proje yatay mimarisi ile dikkat çekiyor.

Ağırlıklı olarak 1+1 daire yer alacak

Depar Teknik Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Fırat, Kasım 2014’te tamamlanacak projelerinde dairelerin yüzde 60’ının 1+1 olarak tasarlandığını ifade etti. Fırat, projede metrekare satış fiyatının 3 bin 500 TL olduğunu, bu rakamın yakın zamanda 5 bin – 5 bin 500 TL seviyesine yükseleceğini dile getirdi. Fırat, projede konutların yanı sıra 15 ticari birimin de yer aldığını, bu birimlerin ilerleyen günlerde metrekaresi 8-10 bin TL’den satışa çıkacağını söyledi.

6 bin metrekare yeşil alan var

Projenin tasarım ve mimarisini Kraft Mimarlık ve Shape Architecture& Interior Design üsteniyor. Mimar Hakan Bağcı, 8-9-12 kat şeklinde inşa edilen projede 6 bin metrekare yeşil alan yer aldığına dikkat çekti. Bağcı, Ve Güneşli’de mahalle kültürü ile rezidans yaşamını bir araya getirdiklerini ifade etti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ve-guneslide-insaat-yuzde-30-satislar-yuzde-20de_106058.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!