Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Vestel, Hızla Büyüyen Ankastre Ürün Sektöründe Yerini Aldı

Ankastre ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan ürün serisi ile yeni bir sektöre adım atan Vestel, evlerinde özellikli ürün arayan tüketicilere farklı alternatifleri uygun fiyatlarla sunuyor. Vestel ankastre serisine önümüzdeki dönemde yeni ürünler de eklenecek.

Dünya Gazetesi



nkastre ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan ürün serisi ile yeni bir sektöre adım atan Vestel, evlerinde özellikli ürün arayan tüketicilere farklı alternatifleri uygun fiyatlarla sunuyor. Vestel ankastre serisine önümüzdeki dönemde yeni ürünler de eklenecek.

Vestel'den yapılan açıklamaya göre, şirket ankastre mutfak ürünleri ile hizmet alanını genişletti. Mekanları daha iyi değerlendirme imkanının yanı sıra estetik görünüm açısından da tercih edilme oranı gittikçe artan ankastre ürün sektörü yeni bir oyuncu daha kazandı. Türkiye'nin lider beyaz eşya ve elektronik ev aletleri markalarından Vestel'in ankastre ürünleri Vestel showroom ve konsept mağazalarında yerini aldı.

Mutfaklarda ankastre olarak en çok tercih edilen ürünler olan ocak, fırın ve davlumbazla sektöre adım atan Vestel, önümüzdeki dönemde ankastre ürün yelpazesine Ankastre mikrodalga, buzdolabı ve bulaşık makinesini de ekleyecek.

Buzdolabından fırına, setüstü ocaktan bulaşık makinesine kadar mutfağın temel ürünlerinin mutfak ile daha uyumlu olması için ankastre ürünlere ilginin arttığını belirten Vestel Dayanıklı Tüketim ve Pazarlama AŞ. Ürün Yöneticisi Serdar Laçin, "Biz de, dayanıklı tüketim sektörünün lider oyuncularından biri olarak bu sektörde olmayı uygun bulduk" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/vestel-hizla-buyuyen-ankastre-urun-sektorunde-yerini-aldi_47968.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!