Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Vestel, Vestfrost’u Satın Aldı

Vestel, Kuzey Avrupa ülkeleri ve Rusya’da yüksek bilinilirliğe sahip Vestfrost markasını satın aldı. Vestel bu operasyonla, Vestfrost markasını, dünyanın önemli beyaz eşya markaları arasına sokmayı hedefliyor .

Radikal Gazetesi
Vestel, Vestfrost’u Satın Aldı

Vestel, Avrupalı beyaz eşya markalarından Vestfrost’u satın aldı. Vestel’den yapılan açıklamada, Vestel’in, Kuzey Avrupa ülkeleri ve Rusya’da yüksek bilinilirliğe sahip Vestfrost markasını satın aldığı belirtilerek, Vestel’in bu operasyonla soğutucular alanında aktif olan Vestfrost markasını, diğer beyaz eşya ürünlerine ve Avrupa pazarının tümüne yayarak bu markayı dünyanın önemli beyaz eşya markaları arasına sokmayı hedeflediği kaydedildi.

Açıklamada, Vestel’in, bundan sonra buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, klima ve pişiricilerden oluşan beyaz eşya ürün portföyünü Vestfrost markası ile Avrupa pazarına sunacağı ifade edildi.

Verilen bilgiye göre, 1963 yılında Danimarka’da kurulan Vestfrost, 2006 yılında ev tipi beyaz eşya alanında Vestel ile stratejik ortaklığa başlamıştı. Ev tipi beyaz eşya alanında Vestfrost markasını Vestel’e satan firma, satın almanın ardından operasyonlarına sadece ticari soğutucular alanında devam edecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/vestel-vestfrostu-satin-aldi_62980.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!