Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

VIA/PORT Kapılarını Açtı

Avrupa’nın ve Türkiye’nin ‘outlet’ konseptli en büyük alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan VIA/PORT Outlet Shopping, 'Türkiye’nin Outleti' sloganıyla İstanbul Park yolu Sabiha Gökçen Kavşağı’nda açıldı. Avrupa ve ABD’deki ‘outlet’ mağazacılık bilinci esas alınarak planlanan ve çatısı altında dünyanın ve Türkiye’nin ünlü markalarını barındıran

yapi.com.tr
1 VIA/PORT Kapılarını Açtı

Avrupa’nın ve Türkiye’nin ‘outlet’ konseptli en büyük alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan VIA/PORT Outlet Shopping, 'Türkiye’nin Outleti' sloganıyla İstanbul Park yolu Sabiha Gökçen Kavşağı’nda açıldı. Avrupa ve ABD’deki ‘outlet’ mağazacılık bilinci esas alınarak planlanan ve çatısı altında dünyanın ve Türkiye’nin ünlü markalarını barındıran VIA/PORT, ‘en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunma’ iddiasında.

“Kasaba”da alışveriş

Anadolu, Osmanlı ve Akdeniz mimarisinden esinlenerek tasarlanan VIA/PORT,  farklı mimarisiyle ziyaretçilerine ‘kasabada keyifli bir alışveriş yapma’ imkânı sağlıyor. Alışveriş alanları ve food court bölümünün yanı sıra go card pisti, atv parkuru, pony club’ı, turistik bedesteni, yapay göleti bulunan VIA/PORT, hem alışveriş hem eğlence keyfini bir arada sunuyor. TEM Otoyolu Sabiha Gökçen gişeleri çıkışında yer alan VIA/PORT’un 2500 araçlık otoparkı bulunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/via-port-kapilarini-acti_63423.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • şehir içinden servis kalkacak mı? incimercan3@hotmail.com YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!